Download Delta Force: Black Hawk Down Official - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Delta Force: Black Hawk Down Official
Categorie:
Jocuri Actiune
Specificatii:
Licenta: Trial version | Platforma: Windows 98 | Versiune: single-multiplayer-demo
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Delta Force: Black Hawk Down Official este un trăgător în prima persoană lansat în 2003. Jocul urmărește un grup de soldați americani în timpul unei operațiuni de menținere a păcii în războiul civil din Somalia alături de un format multiplayer separat.

Primele zile

Delta Force: Black Hawk Down Official este cel de-al șaselea joc din serie, urmând în stilul militar realist la prima persoană a seriei. Singurul jucător povestește patru soldați americani angajați în luptă în toată Somalia, jucătorul controlându-i pe ceilalți trei prin comenzi. Un pic diferit de celelalte titluri Delta Force, jocul prezintă lupte mai strânse și piese setate cu un complot destul de liniar. Acțiunea este strânsă și tensionată, dar nu devine niciodată cu adevărat la fel de apăsătoare ca titluri similare precum COD sau Medal of Honor. Graficele sunt datate în mod natural, dar coloana sonoră este atmosferică, iar jocul pistolului este strâns și receptiv. Multiplayer oficial Delta Force: Black Hawk Down a fost o remiză uriașă la acea vreme, cu până la 50 de jucători simultan, dar din păcate acum se simte constrâns.

Caini batrani

Delta Force: Black Hawk Down Official este un exemplu tipic de FPS militar modern din epocă. Deși este destul de depășită acum, campania single player merită jucată datorită provocării oferite și a unei coloane sonore tensionate.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti:

COMENTARII