Download Dark Souls III - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Dark Souls III
Categorie:
Jocuri RPG
Specificatii:
Licenta: Full Version | Platforma: Windows 7 | Versiune: Dark Souls 3
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Păstrând aceeași dificultate, stil și ton ca restul francizei, Dark Soul III continuă din seria de fantezie medievală , acțiune-rol RPG.

Dark Souls III este concluzia trilogiei - deși interviurile cu regizorul Hidetaka Miazaki (via VG247) au confirmat că acest lucru nu va însemna sfârșitul francizei.

Înapoi la rădăcinile sale

Povestea Dark Souls III se învârte în jurul Domnului Cinder . Aceasta revine la primele Suflete Întunecate, ridicând din nou tema focului, întunericului și ciclurilor.

Această referire mai explicită a lorei originale ale sufletelor întunecate ar putea fi influența lui Hidetaka Miazaki. Regizorul jocului inițial a revenit la co-regia acestei a treia tranșe. Aceasta va fi o veste bună pentru unii fani, care au considerat absența sa ca o slăbiciune pentru Dark Souls II.

În conformitate cu acest lucru, Dark Souls III păstrează stilul fantezist al semnăturii francizei, de o frumusețe desfrânată - o lume cândva superbă care acum se prăbușește și se învăluie în umbră. Acest lucru este clar de la început, fiecare mediu bogat proiectat pare a fi copleșit și care se prăbușește, în timp ce brațele plutesc prin lume și un soare slab și moare apune la distanță.

Dark Souls III, land of Lothric este o lume mai liniară decât jocurile anterioare. Deși există câteva ramuri, calea critică prin poveste se simte mult mai directă . Există o zonă de hub, care amintește de Sufletele Demonului, dar revenirea la aceasta folosind opțiunea Călătorie la focuri se simte mai mult ca să revin la început, decât să ofere un loc interesant pentru a explora.

Încă o dată în întuneric

În ceea ce privește gameplay-ul, From Software pare să fi aflat din sistemul de arme pe care l-a introdus în titlul său exclusiv PlayStation, Bloodborne. În timp ce lupta rămâne grea și pasivă - cu răbdare și joc defensiv încă o virtute - Dark Souls III se simte mai repede.

De asemenea, introduce un nou sistem magic care leagă vrăji și minuni de un bar mana. Aceasta se consumă pe măsură ce joci, dar poate fi completată cu un nou flacon Ashen Estus . Acest lucru funcționează în mod identic cu Estus Flask regenerator pentru sănătatea observat în jocurile anterioare, dar acum trebuie să decideți echilibrul de utilizări pe care îl aveți în fiecare. Da, puteți schimba sănătate pentru mană, permițând utilizatorilor magici să joace mai agresiv.

Mana bar și Ashen Flask sunt, de asemenea, folosite de mai mulți luptători focalizați pe corp. Noi stiluri și poziții de luptă sunt disponibile pentru fiecare armă și consumă mana pe care să o folosești. Acest lucru adaugă mai multă varietate la lupte, cu diferențe substanțiale între arme crescând opțiunile tactice.

De exemplu, poziția unică a Rapier ușor permite executarea rapidă a mai multor mișcări. Prin comparație, o mare sabie vă permite să încărcați umărul, înainte de a lansa adversarii în aer, cu o mișcare puternică în sus.

Arzând luminos

Dark Souls III poartă genialul serial . Evoluând mecanica de luptă folosind tot ceea ce a învățat de-a lungul jocurilor sale, From Software a creat noi dinamici în cadrul sistemului familiar care ar trebui să oblige toată lumea să gândească. Combinați acest lucru cu o poveste mai puțin obturată - care leagă firele pe care fanii au avut în vedere de ani de zile - și aveți un joc care este perfect pentru veterani, reușind totodată să fie accesibil pentru noii veniți.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: