Download Cut the Rope for Windows 10 - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Cut the Rope for Windows 10
Categorie:
Jocuri Logice
Specificatii:
Licenta: Gratis | Platforma: Windows 10 | Versiune: 1.1.0.9
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Cut the Rope este un clasic în domeniul jocurilor mobile. Drăguț și captivant, este un joc minunat care este acum disponibil pe Windows 8.

Premisa lui Cut the Rope este simplă. Om Nom este un monstru flămând. Mâncarea lui la alegere este bomboanele, dar este suspendată deasupra lui pe frânghii. Este treaba ta să tai frânghia și să hrănești monstrul - dar, desigur, nu va fi atât de simplu!

Totul despre Cut the Rope este drăguț, de la grafica și animația la micul sunet pe care Om Nom îl scoate atunci când se apucă de bomboane. Setările sunt limitate la sunete, deși puteți alege dacă doriți să faceți clic sau să glisați pentru a efectua o tăiere. Acest lucru este plăcut pentru dispozitivele cu ecran tactil, unde un glisor - mai degrabă decât un clic - va fi modalitatea evidentă de a tăia funia!

Nu e nimic de criticat în Cut the Rope. Este un joc minunat așa cum este și este la fel de potrivit pentru Windows 8, indiferent dacă joci pe o tabletă sau un computer. Este destul de drăguț să te amăgești într-un fals sentiment de securitate, totuși, nu spune că nu te-am avertizat când te uiți la ceas pentru a afla că te joci de ore!

Cut the Rope este un joc clasic care a făcut din fericire saltul la Windows 8 cu adevărat bine.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: