Download Cut It - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Cut It
Categorie:
Jocuri Logice
Specificatii:
Licenta: Gratis | Platforma: Windows Vista
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Cut Este un joc de puzzle bazat pe fizică, în care trebuie să tăiați structuri, astfel încât un bloc alb să aterizeze în siguranță pe o platformă verde.

Acesta este un proiect de joc experimental și are 12 niveluri pentru a vă rezolva. Cut Se începe simplu și devine din ce în ce mai dificil, ceea ce face ca nivelurile finale să fie foarte dificile. Fiecare nivel începe cu o structură statică, iar undeva va fi cubul alb. Tăierea tactică, puteți face ca structura să cadă, astfel încât cubul este îndreptat către baza verde.

Tăiați E nevoie de unele pentru a obișnui, dar, odată ce te obișnuiești cu mecanica, este foarte distractiv să trântești obiecte și să obții blocul corect.

În ceea ce privește prezentarea, Cut It este destul de gol, dar asta nu strică jocul. Există un buton de resetare (Spațiu) și Esc se închide, dar altfel trebuie doar să ai un mouse. Sunetul - o piesă de pian - nu poate fi oprit, din păcate. Din fericire, nu este prea distractiv, dar înseamnă că nu puteți juca Cut It în timp ce ascultați iTunes.

Cut Este un joc promițător și, deși este scurt, cu opțiuni foarte de bază, ar trebui să-ți satisfacă nevoile de puzzle pentru o după-amiază

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: