Download Cuisine Ro - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Categorie:
Jocuri Actiune
Specificatii:
Licenta: Gratis | Platforma: Windows
Linkuri Sponsorizate
Descriere:
Cuisine Royale este un super joc de impuscaturi de ultimă generație, cu armament realist, capcane mistice și ritualuri demonice. Și hei, este gratuit!

Bătălii PvP masive și intense: zeci de jucători pleacă din diferite părți ale locației frumos lucrate și pitorești, pornind doar în costumele lor de bază și luptând tot drumul până în centrul unui câmp de luptă care se micșorează constant

Numărul în continuă creștere de arme modelate foarte realist și de blindaje de luptă. Încercați să le stăpâniți pe toate - nu facem compromisuri asupra adrenalinei.

Fiecare personaj are o abilitate unică, capabilă să schimbe rezultatele duelului, dacă este folosit corect!

Câștigă folosind toate abilitățile și trăsăturile tale de luptă: grăbește-te sau furios, trage de la distanță sau sau folosește mitraliere grele.

Zburați-vă cu un jetpack care pulverizează gloanțe din cer sau solicitați propriul dvs.

De asemenea, fii gata să folosești puterile demonice! Desenați sigilii mistice sângeroase sau conduceți ritualuri străvechi pentru a vindeca aliați, a încetini dușmanii, a pune numeroase capcane, a chema zombi sau chiar a te teleporta pe tine sau pe dușmanul tău undeva în afara spațiului tău.

Distrageți-vă de mulțime și sporiți-vă abilitățile și opțiunile de luptă! Meșteșugă și învață noi sigilii, ritualuri, costume, măști,

O mulțime de funcții noi sunt adăugate în mod regulat.
Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: