Download Crypt of the NecroDancer - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Crypt of the NecroDancer
Categorie:
Jocuri RPG
Specificatii:
Licenta: Full Version | Platforma: Windows 7 | Versiune: 1.04
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

A lua o temniță care se târâie de joc și de joc de ritm și de a le combina împreună poate părea un pic incongruent la prima vedere. Cu toate acestea, nu necesită mult timp Cripta NecroDancerului pentru a demonstra că cei doi nu numai că funcționează bine împreună, ci se completează perfect .

Nu renunțați la bătaie

Când am văzut prima dată Crypt of NecroDancer, am crezut că știu pentru ce mă aflam - un roguelike pe rând, cu temnițe pe bază de grilă generate la întâmplare, pentru a mă lupta. Și aveam dreptate ... Un fel de.

Într-adevăr, trebuie să vă faceți drum prin temnițe care se mișcă un pătrat la un moment dat , în timp ce dușmanii se potrivesc cu fiecare acțiune cu o mișcare sau un atac propriu - ca un joc imens de șah. În plus, în mod clasic roguelike, moartea vă resetează progresul , lăsându-vă doar cele câteva diamante prețioase pe care le-ați colectat în ultima dvs. alergare pentru a vă îmbunătăți personajul și lumea pentru încercările ulterioare.

Ceea ce nu am anticipat a fost că va trebui să faceți toate acestea pentru a bate ritmul . Prost, știu, cu un nume precum Crypt of NecroDancer, probabil că ar fi trebuit să pun două și două împreună. Dar fiecare mișcare pe care o faceți trebuie făcută la ritmul muzicii fantastice.

Doar săriți în momentul potrivit când sunteți în stare să atacați și să vă deplasați eficient. Mai important, totuși, fiecare dintre inamicii de 16 biți, în pixeli, se deplasează și el la ritm . Acest lucru înseamnă că, chiar și atunci când pierdeți o bătaie, mahalaua verde, Minotaurul sau alte fiare sunt în continuare capabile să vă atace - schimbând jocul de la rândul său, bazat pe ritm.

Bătălii cu ritm

Acest mecanic se simte inițial ca și cum ar fi fost aruncat doar pentru a frustra, dar frumusețea ei este curând dezvăluită . Forțându-ți mișcările, păstrează tactica și strategia unui război - dar forțează un proces de gândire mult mai rapid . Nu numai că ai nevoie de ritm, ci și de tactici.

Învățarea modelelor de atac și a mișcării inamice este vitală pentru a sparge puzzle-ul strategic rapid, fiecare nivel generat la întâmplare, în timp ce îți croiești drum spre ieșire. Învățând modul în care slim-ul albastru se mișcă la fiecare bătăi sau cum scheletele ridică brațele înainte de a ataca, leagă ritmul și tactica împreună într-un mod cu adevărat unic - creând ceva care necesită o atenție atentă și reacții rapide într-un singur moment.

Astfel, muzica și ritmul își croiesc drum în toate fațetele Criptei NecroDancerului - făcându-l deosebit de norocos că fiecare ton este fantastic. Fiecare nivel are propria sa piesă unică pentru a vă marca progresul în profunzimea temniței NecroDancer. Fiecare dintre chiptunele coloanei sonore are un ritm solid satisfăcător și te sfid să nu dai din cap în timp ce joci. Știu că am făcut-o, chiar jucând pe laptopul meu într-o cafenea.

Vă rugăm să nu opriți muzica

Cripta NecroDancer a împletit superb muzica și mecanica sa de scufundări în temnițe, creând ceva cu adevărat special . Poate părea grea până când înveți tiparele și tactica, dar repornirea nu se simte ca o pedeapsă, deoarece doar atingerea ritmului este atât de satisfăcătoare.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: