Download Cryogenic FileSplitter - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Cryogenic FileSplitter
Categorie:
Programe Arhivare Fisiere
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Divizați și alăturați fișierele mari cu ușurință

Cryogenic FileSplitter este o aplicație gratuită pentru a împărți fișiere mari și pentru a le alătura din nou. Este ideal pentru oricine dorește să trimită prin e-mail fișiere mari.

Nu este necesară nicio instalare pentru acest fișier EXE minuscul, așa că puteți rula Cryogenic FileSplitter de pe un USB dacă doriți. Interfața unică este drăguță și simplă, cu butoane pentru a Split sau Alătura, plus folderele sursă și destinație. Acesta va împărți orice tip de fișier și salvează fișierele împărțite ca .001, deci dacă este vorba despre documente, video sau audio Cryogenic FileSplitter este ideal.

Singurul dezavantaj al Cryogenic FileSplitter este că alți utilizatori vor trebui să se poată alătura fișierelor .001 pentru a le utiliza, dar, deoarece acest program este atât de mic și gratuit, nu este o problemă. Pe măsură ce puteți trage și arunca fișierele pe interfață, cu greu ar putea fi mai simplu și este revigorant să vedeți o aplicație care nu se limitează artificial la formate de fișiere specifice.

Dacă doriți să trimiteți sau să partajați fișiere mari pe web, Cryogenic FileSplitter este o modalitate excelentă de a vă face viața mult mai ușoară și o alternativă excelentă la HJSplit.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: