Download Crazy Browser - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Crazy Browser
Categorie:
Programe Retea
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Instrument gratuit pentru utilizatorii Windows

Crazy Browser este un browser de internet special care funcționează ca o extensie a Windows-ului. Acest lucru permite utilizatorilor să se bucure de un browser web personalizat, adaptat la nevoile lor specifice, în loc să fie nevoiți să folosească pur și simplu browserul implicit care vine cu Windows.

E timpul să te înnebuni

Unul dintre lucrurile care îl determină pe Crazy Browser să se afle în afara browserelor web standard este că paginile se încarcă mai rapid și fără probleme decât media. Acesta este un adevărat bonus pentru persoanele care folosesc internetul în scopuri de afaceri sau pentru a efectua cercetări și trebuie să aibă mai multe file deschise în același timp. faptul că este posibil să personalizați dimensiunea filelor, precum și o serie de alte funcții, este de asemenea o atingere bună și oferă utilizatorilor un control mai mare asupra experienței lor de navigare web. filele care au fost lăsate deschise la sfârșitul unei sesiuni vor fi salvate automat, astfel încât să apară imediat.

O experiență de navigare netedă

Utilizatorii de Internet Explorer care caută o modalitate de a-și personaliza browserul web astfel încât să răspundă nevoilor și preferințelor diverse ar trebui să se asigure că arunca o privire către Crazy Browser. Cu toate acestea, trebuie menționat că Crazy Browser este o extensie a Windows-ului și numai utilizatorii Windows vor putea profita de acest browser web special.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: