Download Corpse Party - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Corpse Party
Categorie:
Jocuri RPG
Specificatii:
Licenta: Full Version | Platforma: Windows 7
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Corpse Party ia genul de aventură alese, îți adaugă niște roluri pe 16 biți , apoi se aruncă asupra ororii japoneze în descompunere. Nu este plin de spaime de înaltă fidelitate, dar anime-ul ei evocator și pixel art-ul joacă imaginația.

O poveste terifiantă

Copiii sunt fascinați de poveștile de groază, iar studenții Academiei Kisaragi nu fac excepție. Un grup de prieteni își povestesc reciproc povești de fantome și decid să realizeze un farmec cunoscut sub numele de „Sachiko Ever After”. Acest ritual îi împinge pe elevi nesfârșiți într-o versiune alternativă a școlii - forțându-i pe fiecare dintre ei să retrăiască evenimente terifiante din trecutul ei.

Tu preia controlul multora dintre acești prieteni în timp ce Corpse Party își desfășoară poveștile încet și încet. Modul în care reacționați determină dacă treceți prin cele cinci capitole ale jocului. Este un sistem complicat și încercarea de a vedea totul nu este cel mai bun curs de acțiune, cu diversele comploturi laterale și personaje care te îndepărtează de sarcina principală de evadare.

Cu sute de linii de dialog , a nu rămâne la fel de ușor. Personaje tragice pe care le întâlnești în lume inspiră în mod regulat simpatie , curiozitate și teamă . Uneori sunt vitale pentru obiectivul tău, în timp ce altele distrag atenția. Deși, interacționând cu acești jucători de biți, deblochează povești secundare.

Design diabolic

Punctul culminant al Corpse Party este designul său, care dovedește că mai puțin poate fi mai mult. O mare parte din această experiență grea de poveste este transmisă prin imagini animate ale personajelor, în timp ce textul defilează de-a lungul fundului ecranului. În ciuda naturii lor statice, expresia fiecărui personaj se schimbă între imagini pentru a transmite emoția cu o eficiență subtilă.

Aceasta duce la personajele de sus în jos ale personajelor pe 16 biți. Acestea se plimbă în jurul unei lumi de artă pixelă, formele lor minuscule transmitând frica într-o manieră adorabilă, în timp ce emotizează și își ridică din umeri în jurul ecranului.

În egală măsură, sunetul Corpse Party este în mod excelent , reușind să vă mențină pe margine. Muzica înrăutățitoare, bântuitoare asigură tensiunea ridicată, cu piese mai puternice la îndemână pentru a însoți evenimentele cheie. În plus, acțiunea vocală japoneză originală este excelentă.

Murind să-l joace

Corpse Party este un joc despre care este greu de vorbit în anumiți termeni, întrucât oferind exemple despre ororile pe care le deține ar putea-o strica. Fiecare dintre ele mici vignete se pliază de minune pentru a crea o frumoasă carte de povești digitale despre fantome .

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: