Download Connectify Hotspot - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Connectify Hotspot
Categorie:
Programe Retea
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Un producător de hotspot gratuit pentru oricine

Connectify Hotspot este un instrument care transformă computerul într-un hotspot WiFi decât orice dispozitiv se poate conecta. Aplicația recunoaște automat placa de rețea și o configurează automat într-un hotspot. Vi se va atribui un nume și o parolă pe care alte dispozitive le pot utiliza pentru a accesa WiFi-ul furnizat.

Partajare în rețea

Connectify este un software excelent pentru oricine dorește să partajeze conexiunea WiFI cu alții prin crearea unui hotspot personal. Aplicația poate funcționa, de asemenea, ca o metodă ușoară pentru a partaja fișiere printr-un meniu drag and drop rapid.

Serviciul poate permite altor persoane să acceseze conexiunea dvs. mobilă 3G sau 4G. Actualizări recente Connectify în 2019 au îmbunătățit aplicația, dar dezvoltatorii nu au schimbat interfața într-un stil mai modern.

Calculatorul dvs. trebuie să poată accesa WiFI-ul pe care îl partajați și o placă de rețea pentru a-l împărtăși cu tablete, telefoane și alte dispozitive. Acest lucru face ca utilitatea aplicației să fie discutabilă, deoarece probabil sunteți deja conectat la o rețea wireless înainte de a lansa software-ul.

Conexiune sigură

Hotspotul Connectify gratuit oferă dispozitivelor o conexiune sigură și sigură . Rețeaua este securizată automat folosind criptarea WPA2-PSK ca majoritatea rutelor comerciale. Acest lucru asigură că utilizatorii conectați la internet sunt în permanență în siguranță.

Distribuire a unui fisier

Connectify poate, de asemenea, partaja fișiere cu orice dispozitive care sunt în rețea. Aceasta folosește o interfață simplă și eficientă de drag and drop și poate partaja aproape orice tip de fișier. Singura limitare este că viteza depinde de conexiunea dvs. comună.

AdBlocker

Dispozitivele care utilizează WiFi-ul distribuit de acest software vor experimenta un adblocker , deoarece aplicația face acest lucru pentru toate informațiile procesate prin intermediul acestuia. Aceasta este o caracteristică de bonus utilă care adaugă un anumit folos acestui program pe care în mod normal nu l-ai folosi.

Monitorizați utilizarea rețelei

În timp ce alte dispozitive folosesc hotspotul WiFi nou creat, veți putea monitoriza cantitatea de rețea folosită de fiecare. Acest lucru este esențial dacă utilizați un modem USB sau o altă formă de date mobile pentru a rula conexiunea.

Reduceți restricțiile dispozitivului

Connectify vă permite să ocoliți restricțiile dispozitivului, făcând ca tot traficul de internet să apară de parcă provine de la computer. În acest fel, orice dispozitiv precum console de jocuri sau telefoane poate acționa ca și cum ar fi computere.

Partajați orice conexiune

Această aplicație transformă telefonul într-un hotspot. Există o diferență între un hotspot și o conexiune legată. Conexiunile conectate au necesitat conectarea dispozitivelor printr-un fel de cablu, în timp ce hotspoturile pot fi accesate fără fir.

Această aplicație transformă computerul sau laptopul într-un hotspot WiFi pentru a partaja conexiunea dvs. curentă de internet cu alte dispozitive. Conexiunile cu fir care au nevoie de un cablu Lan pot deveni instantaneu wireless prin intermediul acestei aplicații și funcțiile VPN pe toate dispozitivele online.

Conectați orice dispozitiv

Puteți utiliza orice dispozitiv pentru a vă conecta la hotspot-ul care a fost configurat automat de software. Tabletele, laptopurile, telefoanele mobile, consolele de jocuri și orice alt hardware compatibil WiFi pot utiliza conexiunea disponibilă de pe computer.

Extindeți intervalul

Acest software este capabil să creeze mai mult decât un hotspot, poate acționa și ca un extender de gamă WiFi . Acesta este unul dintre singurele routere virtuale care pot efectua această sarcină și vă permit să utilizați dispozitive care ar fi în mod normal în afara domeniului.

alternative

Dacă Connectify Hotspot nu este aplicația preferată pentru crearea hotspot-urilor WiFi, puteți găsi una dintre aceste alternative ca o alegere mai bună.

Baidu WiFi Hotspot Text Anchor este o alternativă mai simplă, care încă reușește să ofere suficiente funcții pentru a-l face un instrument puternic pe orice computer. Programul este rapid și sigur

WiFi public este un software ideal pentru partajarea conexiunii dvs. de internet, deoarece deține o viteză constantă. Aplicația este simplă, dar are o mulțime de funcții.

Textul OSToto Hotspot Anchor este un creator de hotspot care își face treaba bine fără să fie complicat. Una dintre caracteristicile cheie este posibilitatea de a seta un cronometru pentru a dezactiva conexiunea automat.

Vine la îndemână

Această aplicație este o alegere primordială pentru un loc de muncă neobișnuit; când telefonul dvs. nu are date și modemul USB este tot ce aveți, atunci acest serviciu este de neprețuit. Aplicația poate transforma conexiunile fără fir din modemuri și date 4G sau 3G într-un Hotspot pentru orice dispozitiv pe care să-l folosească.

Aplicația are o interfață învechită, ușor de navigat, dar care nu este atrăgătoare pentru ochi. Dispozitivelor conectate prin Connectify nu li se va afișa niciun anunț, deoarece serviciul include un adblocker.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: