Download Connectify Beta - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Connectify Beta
Categorie:
Programe Retea
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Creați-vă propriul Hotspot Wi-Fi personal

Connectify 6 Beta transformă computerul într-un hotspot Wi-Fi, lăsând alte computere, smartphone-uri și tablete să-ți partajeze conexiunea.

Ușor de folosit

După instalare, Connectify 6 Beta va recunoaște placa de rețea a computerului dvs., configurand-o automat ca un punct de hotspot și vă va atribui un nume de rețea (îl puteți schimba doar prin actualizarea la versiunea Pro). Apoi, va trebui să alegeți o parolă sau să folosiți generatorul automat de parole integrat în software.

Făcând clic pe „Start Hotspot” vă va face punctul de acces operațional, lăsând orice dispozitiv din apropiere cu parola să se conecteze la acesta. Fila „Clienți” vă va arăta ce dispozitive sunt conectate în prezent la hotspot.

Interfața include câteva funcții avansate, care sunt accesibile doar prin actualizarea la versiunea Pro.
n

Connectify 6 Beta vă oferă acces instantaneu la un punct de acces Wi-Fi complet operațional în câteva minute. Configurarea este cu adevărat rapidă și necesită puține sau deloc cunoștințe tehnice.

Consumul puternic de resurse

Software-ul funcționează bine și face ceea ce promite, dar consumul de resurse ar putea fi îmbunătățit: în timpul testului nostru, a folosit aproximativ 40 MB de memorie RAM.

Conectați Dispeceratul inclus în pachet

Pachetul de instalare pentru Connectify 6 Beta include Connectify Hotspot (versiune gratuită) și Connectify Dispatch, o urmă de 7 zile a software-ului care vă permite să utilizați mai multe conexiuni simultane (Wi-Fi, 3G, 4G, Ethernet) pentru a obține o navigare web maximă. viteză.

Concluzie

Connectify Beta 6 este o modalitate bună de a partaja rapid conexiunea dvs. de internet cu alții. În comparație cu cea mai recentă versiune stabilă, această versiune beta nu oferă modificări noi sau radicale, ci mai degrabă modificări simple care îmbunătățesc capacitatea de utilizare.


Utilizabilitate îmbunătățită
Integrat în bara de activități
Funcții redimensionate pentru o interfață îmbunătățită
Dispatch Hotspot integrat în pachet

Schimbări


Utilizabilitate îmbunătățită
Integrat în bara de activități
Funcții redimensionate pentru o interfață îmbunătățită
Dispatch Hotspot integrat în pachet

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: