Download Collanos Workplace - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Collanos Workplace
Categorie:
Programe Management Proiecte
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Gândiți-vă din inbox

Collanos Workplace este un instrument simplu de productivitate pentru a îmbunătăți fluxul de lucru pe proiecte.

Programul este axat în mod special pe managementul de proiect și vă permite să vă salvați tot materialul (e-mailuri, grafice, rapoarte și like-uri) într-un singur loc.

Puteți crea mai multe locuri de muncă cu file, ceea ce reprezintă o modalitate bună de a separa diferitele proiecte, având încă acces la ele oricând. Modificările aduse de proiecte de către oricine sunt vizibile imediat în interfață, la fel și disponibilitatea membrilor echipei.

Collanos Workplace este disponibil pentru PC, Mac și Linux, astfel încât să îl puteți folosi cu orice sistem de operare și să partajați în continuare informații despre proiect cu alți membri ai echipei.

Collanos Workplace poate fi utilizat offline și va sincroniza automat informațiile noi imediat ce reveniți online. Un alt mod de a comunica este folosind mediul Team Instant Messenger, reprezentat de panoul de discuții din partea de jos.

Mediul închis care este locul de muncă Collanos este adevărata forță și slăbiciune. Pentru a vă putea gestiona proiectele și a păstra o organizație solidă, este important să aveți fiecare membru al echipei și funcții sub un singur sistem.

Totuși, asta înseamnă, de asemenea, că va trebui să puneți la punct toate instrumentele, chiar dacă există unele cu care nu vă place să lucrați.

Aplicația a fost ușor de utilizat și am putut vedea că este implementată cu ușurință oricărei organizații.

Cu toate acestea, uneori s-a simțit cam lent. În afară de conectarea la pornire, am fost și eu un pic surprins că nu găsesc prea multe setări de securitate pentru a-ți proteja proiectele.

Collanos Workplace este un instrument intuitiv de management de proiect pentru a gestiona și organiza toate proiectele dvs. și a vă menține în contact în permanență cu membrii echipei.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: