Download Collagerator - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Collagerator
Categorie:
Programe Diverse Grafica
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Creați cu ușurință mozaicuri și colaje foto

Collagerator este o aplicație pentru crearea de mozaicuri foto și colaje pentru a partaja cu prietenii și familia. Alegeți un șablon , selectați imaginile și personalizați ieșirea. Collagerator este foarte ușor de utilizat și puteți exporta rezultatele în diferite formate de imagine și dimensiunea dorită de imprimare sau carte poștală.

Gruparea imaginilor

Crearea unui mozaic cu Collagerator este foarte simplă. Din fereastra principală, creați un nou colaj și selectați unul dintre șabloanele disponibile, adaptându-l la dimensiunea pe care doriți să o imprimați. Creați o imprimare, o carte poștală sau încărcați colajul pe profilul dvs. de Facebook sau ca fundal pe dispozitivul dvs. mobil.

După selectarea unui șablon, puteți muta imaginile prin simpla glisare și fixare. Aranjați-le manual sau lăsați aplicația să aleagă automat un aspect aleatoriu și măriți și reduceți fotografiile în colaj.

Utilizați Collagerator pentru a adăuga efecte de umbră , rame foto personalizate și o culoare de fundal.

Rezultate bune repede

Cu Collagerator puteți crea rapid mozaicuri și colaje de bună calitate. Nu există un editor de imagini , dar puteți personaliza șablonul schimbând culoarea de fundal, adăugând efecte de umbră sau cadre de imagine.

În concluzie

Collagerator este util dacă doriți să creați mozaicuri foto fără instrumente scumpe precum Photoshop. Este conceput pentru o singură funcție specifică, făcând aplicația să fie plăcută și simplă .

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: