Download Clustertruck - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Clustertruck
Categorie:
Jocuri Actiune
Specificatii:
Licenta: Gratis | Platforma: Windows 7 | Versiune: Preview Demo
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Clustertruck este un joc unic de platformă în care controlezi un personaj care sări din spatele unui vehicul în mișcare în altul, pentru a evita atingerea solului. Acest lucru pare destul de dificil în sine, dar aceste camioane nu sunt conduse în mod responsabil. În timp ce se prăbușesc reciproc, zboară în aer și scapă de sub control, vei sincroniza și îndrăzneala să sari între ele și să îți croiești drumul peste nivel până la capăt.

Ca și cum ai privi un accident de mașină

Clustertruck are o grafică destul de rudimentară, dar jocul său este atât interesant, cât și provocator. Pe măsură ce săriți dintr-un vehicul în vehicul, câștigați puncte în funcție de cât de repede ați ajuns la sfârșitul nivelului, precum și de dificultatea realizărilor pe care le îndepliniți. Există 90 de niveluri pline de șoferi groaznici, de la deșerturi până la peisaje înzăpezite până la tuneluri de înaltă tehnologie. Coliziunile constante cu rezultatele lor haotice, imprevizibile, bazate pe fizică, înseamnă că va trebui să fiți în permanență în alertă atât pentru pericol, cât și pentru oportunitate. Ca în orice platformer, s-ar putea să te simți murind frecvent, dar accidentele sunt atât de hilar încât este greu să rămâi supărat când faci asta.

Crash and crash din nou

Dacă vă plac platformele imprevizibile cu pas rapid, Clustertruck vă poate oferi ore de distracție haotică la sărituri. Nu are o grafică de ultimă generație, dar sunt suficient de simple și clare încât să poți vedea fiecare minut al nebuniei.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: