Download ClocX 64-bit - Descarca PC Telefon Android sau IOS

ClocX 64-bit
Categorie:
Programe Ceasuri si Alarme
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

ClocX pe 64 de biți adaugă o notă de clasă analogică

Pentru toate minunile din era digitală, uneori vrei doar ceva familiar și simplu. Ceasurile digitale nu au caracterul ceasurilor analogice, plus că pot fi mai greu de verificat dintr-o singură privire, în special pentru cei cu deficiențe de vedere. ClocX pe 64 de biți este un ceas tradițional la îndemână pentru computer sau laptop, cu o serie de funcții suplimentare. Acest software gratuit este un plus frumos la orice desktop.

Fiecare caracteristică are nevoie de un ceas!

Cea mai evidentă caracteristică ClocX pe 64 de biți este afișarea unui ceas plutitor pe desktop, aspect destul de inteligent și ușor de citit. Lista de funcții suplimentare este destul de uriașă, inclusiv opțiunea de a face asta? Întotdeauna deasupra? deci ceasul rămâne la vedere dacă mai faci ceva. Puteți seta chiar și alarme! Puteți seta un limbaj de transparență pentru a face imposibil să îl puneți pe tava de sistem și să alegeți să îl porniți automat cu Windows. Puteți chiar să schimbați aspectul și să folosiți anti-aliasing pentru a-l netezi vizual!

Timpul pentru o schimbare?

ClocX pe 64 de biți poate părea un pic de prisos, dar dacă doriți un ceas pe computer, acesta este cel pe care să îl încercați. Are o mulțime de caracteristici personalizabile și este gratuit de utilizat, astfel încât este probabil să fie un plus permanent pe ecranul PC-ului. Singurul dezavantaj este aici? bine, e doar un ceas!

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: