Download ClocX - Descarca PC Telefon Android sau IOS

ClocX
Categorie:
Programe Ceasuri si Alarme
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Un ceas la modă pentru desktop

Dacă Windows dispune deja de un ceas al sistemului, care este rostul instalării altuia?

Răspunsul este simplu: ClocX este mult mai mult decât o simplă înlocuire a ceasului standard Windows. Dispune de funcționalitate suplimentară, cum ar fi un sistem de alarmă și poate fi personalizat cu literalmente sute de piei diferite. ClocX poate fi configurat pentru a rămâne deasupra celorlalte aplicații sau pentru a fi fixat pe desktop, oferindu-vă un mod mai frumos și mai confortabil de a verifica timpul.

Așa cum am spus anterior, ClocX include o mână de piei pentru a schimba aspectul ceasului, deși multe dintre ele sunt simple variații de culoare ale aceleiași piele. Alte modificări vizuale sunt transparența și dimensiunea. Instrumentul de alarmă este perfect pentru configurarea mementourilor mici și poate fi chiar programat pentru a declanșa o acțiune precum redarea audio sau video, lansarea unei aplicații sau oprirea computerului. Programul are, de asemenea, un calendar, dar acesta nu are suport pentru activitățile de planificare.

În cele din urmă, Clocx va susține aparent plug-in-uri externe, dar această caracteristică este, din păcate, încă în curs de dezvoltare, după cum vă puteți da seama din meniul de configurare al programului.

Un ceas complet personalizabil, cu funcții suplimentare interesante, deși nu este atât de dezvoltat pe cât ar trebui să fie.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: