Download Clock! - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Clock!
Categorie:
Programe Ceasuri si Alarme
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Tratează-ți ochii la un ceas mai vizibil

În calitate de dezvoltator al Clock! subliniază pe bună dreptate, ceasul minuscul, care este standard în Windows, este greu pentru ochi. Oferiți-le o odihnă cu un ceas mai vizibil.

Ceas! este o aplicație de ceas cu aspect simplu, care ascunde o mulțime de suplimente - o varietate de piei, un calendar și funcții de alarmă. Ceasul în sine poate fi modificat după cum doriți - a ales dintre 5 dimensiuni diferite, locație drag and drop și o alegere de peste 40 de stiluri. Puteți, de asemenea, încărca și modifica o imagine proprie, setând ca fundal al ceasului dvs. personalizabil.

Puteți accesa opțiunile Clock! Făcând clic dreapta pe ceasul propriu-zis sau pe pictograma din bara de activități. Cele două caracteristici principale din meniul de opțiuni sunt alarma și calendarul. Funcția de alarmă este foarte completă, permițându-vă să setați cât mai multe alarme doriți folosind un ton de alarmă ales. De asemenea, puteți seta alarma Clock! Pentru a executa un program sau pentru a repeta o perioadă de timp, precum și adăugarea de note, astfel încât să vă amintiți exact de ce setați o alarmă în primul rând! Funcția calendaristică este de bază și, din păcate, nu vă permite să adăugați note sau să personalizați afișajul.

Există o mulțime de aplicații de ceas acolo, iar unele au mai multe funcții decât Clock! Acestea fiind spuse, mulți oameni vor aprecia faptul că ceasul! face exact ceea ce spune că o va face, fără niciun fel de fricuri sau tampenii. Gama de piese Clock!, Alarme eficiente și eficientizarea generală reprezintă un punct de vânzare puternic, iar dacă ai nevoie de un ceas, ai putea face mult mai rău.

Ceas! este o aplicație funcțională, cu caracteristici complete, care va lumina orice desktop.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: