Download Classic Sudoku - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Classic Sudoku
Categorie:
Jocuri Logice
Specificatii:
Licenta: Gratis (GPL) | Platforma: Windows 7 | Versiune: 0.9.1
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Sudoku clasic este un joc de puzzle numeric dezvoltat de Navione Game. Este foarte provocator, dar prietenos pentru începători care ar dori să încerce mână în completarea puzzle-ului. Jocul este ușor de înțeles și de stăpânit datorită designului său simplu.

Obiectivul principal al Sudoku clasic este de a putea umple toate casetele goale cu numerele 1-9 fără a le mai repeta din nou în aceeași subgridă 3x3, rând și coloană. La început poate părea ușor, dar pe măsură ce jocul continuă, te vei descurca cu o dublă înțelegere și vei da seama că un număr este în afara locului. Jucătorii începători nu au de ce să se teamă, deoarece jocul are 3 niveluri și ar putea începe întotdeauna cu Easy Level. Analizați cu atenție plasarea numerelor până când puteți stăpâni jocul. După ce reușești să depășești nivelul ușor, poți trece acum la nivel mediu și, eventual, la nivel înalt.

Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la rezolvarea acelorași combinații de Sudoku de mai multe ori. Jocul este conceput pentru a nu repeta niciunul dintre puzzle-uri . Fiecare joc va fi diferit, dar la fel de provocator.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: