Download Classic Solitaire (Free) for Windows 10 - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Classic Solitaire (Free) for Windows 10
Categorie:
Jocuri Carti
Specificatii:
Licenta: Gratis | Platforma: Windows 10
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Classic Solitaire (gratuit) pentru Windows 10 este o versiune digitală a jocului clasic de cărți al solitaire. Computerul are grijă de datoria de a trata cărțile și jucătorii trebuie pur și simplu să se concentreze pe găsirea cărților de care au nevoie pentru a-și face costume, astfel încât toate cărțile să poată fi jucate și să câștige jocul.

Mă bag și eu

Unul dintre lucrurile grozave despre Classic Solitaire (gratuit) pentru Windows 10 este că jocul poate fi jucat pe orice dispozitiv care acceptă Windows 10, cum ar fi laptopuri, tablete, PC-uri și smartphone-uri. Spre deosebire de multe alte versiuni de computer ale jocului, Windows 10 nu prezintă grafică sau jocuri de misto cool, deși rămâne foarte captivant datorită naturii pure a jocului, iar stilul retro este o atingere drăguță și este probabil să apeleze la jucătorii mai vechi.

Mergeți Solo

Persoanele care caută o modalitate de a ucide puțin timp la serviciu sau în așteptarea a ceva mai interesant se întâmplă sigur se vor distra jucând Classic Solitaire (gratuit) pentru Windows 10. Deși nu există multe funcții din care să alegeți, această versiune rămâne fidel originalului, deși publicitatea care apare prin joc poate fi destul de distractivă.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: