Download Classic Blackjack - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Classic Blackjack
Categorie:
Jocuri Carti
Specificatii:
Licenta: Trial version | Platforma: Windows 98 | Versiune: 1.0
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Dacă sunteți în căutarea unui joc online gratuit de blackjack, atunci nu mai căutați. Classic Blackjack are tot ce ți-ai putea dori de la o aplicație de blackjack proiectată astfel încât să poți avea ore gratuite de distracție gratis! La fel ca lucrul real într-un cazinou, dar din confortul casei tale, fără riscul de a pierde bani.

Ce este Classic Blackjack?

Începi cu 1000 de dolari și trebuie să mizezi o parte din acești bani într-una din cele trei zone de pariere. După ce faceți clic pe „tranzacție” din partea dreaptă a ecranului, vi se distribuie 2 cărți la întâmplare pentru fiecare zonă de pariere la care adăugați bani. Scopul jocului este acela de a atrage cărți care să acționeze cât mai aproape de 21, fără a trece peste 21 - și de a-l bate pe dealer. Dacă aveți succes, veți câștiga miza PLUS o valoare egală cu miza pe care ați făcut-o inițial. Dacă ai ghinion și pierzi toți banii tăi Classic Blackjack vă permite să adăugați alți 100 de dolari înapoi în cont doar cu un singur buton.

La fel ca adevăratul lucru, dar gratuit!

Acest joc este exact ca un blackjack într-un cazinou adevărat, dar nu trebuie să investești bani și este pur și simplu pentru distracție.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: