Download Cities of Earth Free 3D Screensaver - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Cities of Earth Free 3D Screensaver
Categorie:
Programe Screensavere
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Aruncați o privire asupra lumii din spațiul exterior

Uneori, nu există nimic mai senin pe desktopul tău decât să privești lumea trecând - destul de literal. Orașele Pământului este un maiestru screensaver 3D gratuit care arată cele mai importante orașe ale planetei noastre, văzute din spațiu. Orașele sunt amplasate în conformitate cu coordonatele lor globale reale, astfel încât ecranul de ecran este de asemenea bun ca instrument educațional.

Când rulați protectorul de ecran, partea luminată de soare a Pământului este setată în funcție de poziția sa în timp real (calculată dintr-o zonă locală și de fus orar de pe computer). Ziua dă drumul noaptea (și invers) foarte încet, dar dacă screensaverul funcționează câteva ore puteți asista la acest lucru. Puteți utiliza, de asemenea, roata mouse-ului pentru a muta camera mai aproape și mai departe.

Dezvoltatorii spun că „Orașele Pământului” economisește timp procesorului pentru ca activitățile de fundal să poată fi executate fără a afecta restul sistemului, deși am constatat că este destul de greu la resurse.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: