Download Chit Chat for Facebook - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Chit Chat for Facebook
Categorie:
Programe Retea
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Client desktop pentru chat-ul Facebook

Dacă mica fereastră de chat Facebook nu este suficientă pentru nevoile dvs. comunicative, încercați Chit Chat pentru Facebook.

Chit Chat for Facebook este o aplicație simplă pentru desktop, care vă permite să utilizați chat-ul Facebook fără să fie nevoie să deschideți browserul web. Arată și funcționează ca un client de chat obișnuit, cu o asemănare deosebită cu Windows Live Messenger.

După ce v-ați autentificat cu datele dvs. de acreditare Facebook, Chit Chat for Facebook vă va afișa lista de contacte, separate prin online și offline. Cu toate acestea, nu există opțiunea de a crea grupuri. Începerea unei conversații este la fel de ușor ca dublu clic pe un contact, iar un clic dreapta va dezvălui un meniu contextual cu opțiuni de a trimite un e-mail către acea persoană sau de a scrie pe peretele ei. Alte caracteristici interesante sunt suportul pentru chaturile de jurnal și notificările online / offline.

Dezavantaj, adevărul este că Chit Chat pentru Facebook nu este foarte de încredere și se simte destul de instabil în timpul testelor noastre. Se încurcă cu instrumentul de chat online de pe site-ul Facebook, durează un timp pentru a afișa contactele online și memento-urile constante pentru promovarea acestuia pe contul dvs. devin rapid enervante.

Chit Chat for Facebook s-ar putea transforma într-o alternativă utilă pentru desktop pentru chat-ul Facebook, dar mai are nevoie de o dezvoltare.

Numele de utilizatori afișat incorect Logare Problemă de eșec pentru unii utilizatori Conectarea se blochează atunci când utilizatorul a decis să se autentifice automat și apoi a ieșit din aplicație

Schimbări

Numele de utilizatori afișat incorect Logare Problemă de eșec pentru unii utilizatori Conectarea se blochează atunci când utilizatorul a decis să se autentifice automat și apoi a ieșit din aplicație
Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: