Download CheckDiskGUI 1.06 - Descarca PC Telefon Android sau IOS

CheckDiskGUI 1.06
Categorie:
Programe Hard Disk
Specificatii:
Licenta: Gratis | Platforma: WinXP/2003/Vista/7
Linkuri Sponsorizate
Descriere:
CheckDiskGUI este un instrument pentru verificarea si corectarea erorilor de pe hard disk. Spre deosebire de acelasi instrument nativ din Windows, CheckDiskGUI ofera o interfata grafica, eleganta, cu un raport detaliat.
CheckDiskGUI va ajuta sa rezolvati problemele cu erorilor logice, (deteriorari ale sistemului de fisiere, formatari sau stergeri accidentale ale hard disk-ului ) imbunatatind performanta acestuia prin izolarea si fixarea problemelor aparute pe el.

Erorile logice apar cand se fac multe cereri si datele din memoria cache a Hard Disk-ului, iar acestea nu mai apuca sa fie scrise corect pe disc. Erorile fizice apar deseori de la supraincalzirea hdd-ului, sau de la lovituri fizice ale acestuia in timpul functionarii sau chiar si de la fluctuatii de tensiune datorate unei surse proaste. Hard Disk-urile cu erori fizice nu mai pot fi reparate.

Functii:
- Read Only. Doar citirea, verificarea discul daca exista erori
- Fix. Prin aceasta obtiune doar scanati si reparati erorile de disc
- Fix and Recover. Aceasta optiune va permite sa reparati erorile de disc si sa recuperati datele citite din sectoarele problema, pe alta portiune a hard disk-ului considerata curata de catre CheckDiskGUI.
Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: