Download Car Mechanic Simulator 2015 - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Car Mechanic Simulator 2015
Categorie:
Programe Calculatoare
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Simulator de reparații auto și management de afaceri

Car Mechanic Simulator 2015 este un simulator bazat pe rularea unui garaj. Luați locuri de muncă de reparații, reparați vehicule, câștigați bani și îmbunătățiți afacerea.

Clătiți și repetați

Car Mechanic Simulator 2015 este unul dintre exemplele mai bune de simulator, având o profunzime interesantă de conținut și dragoste reală pentru subiect, mai degrabă decât un titlu de trupă. Gameplay-ul se învârte în jurul unei redări destul de realiste a unui teren de garaj. Locurile de muncă apar prin telefon, care pot fi acceptate în funcție de abilitățile și nivelul de echipament. Mașinile apar apoi și sunt reparate într-un mod la prima persoană prin găsirea defecțiunilor și înlocuirea defecțiunilor. O pistă de curse devine disponibilă ulterior pentru testarea suspendării, care completează conținutul jocului. Deși poate fi surprinzător să descoperiți că un joc numit Car Mechanic Simulator 2015 devine plictisitor și repetitiv, numărul mare de mașini detaliate pentru a explora ar trebui să fie suficient pentru a păstra interesul fanilor adevărați ai mașinii. Lipsa licențelor oficiale înseamnă că mașinile sunt copii ale vehiculelor din lumea reală cu nume alternative.

Nu este atât de plin de acțiune

Car Mechanic Simulator 2015 este, evident, un joc destinat unui public anume. Face treaba de a simula un garaj admirabil de bine, dar lipsa conținutului final al jocului creează o măcinare repetitivă.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: