Download Captain America: The Winter Soldier (for Windows 8) - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Captain America: The Winter Soldier (for Windows 8)
Categorie:
Jocuri Actiune
Specificatii:
Licenta: Demo | Platforma: Windows 8 | Versiune: 1.0.1.0
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Căpitan America: Soldatul de iarnă este un joc de luptă plin de acțiuni pentru Windows, în care este jucat formidabilul super-erou.

Eroica all-americană

În Căpitan America: Soldatul de iarnă joci rolul faimosului erou patriot. Cu ajutorul colaboratorilor echipei SHIELD Strike Team, trebuie să renunțați la mulțime de răufăcători care distrug orașul.

Căpitan America: Soldatul de iarnă este un joc de distracție hack-and-slash , deși rupe puțin teren nou. În afară de a vă plimba pe băieți răi cu pumnii, puteți ataca cu o serie de bombe și arme. Aceasta include abilitatea de a arunca scutul tău împotriva dușmanilor (ceea ce este foarte amuzant aș putea adăuga).

Jocul are, de asemenea, un element strategic . Pe măsură ce progresați, trebuie să recrutați noi agenți SHIELD pentru a vă ajuta să abordați adversarii din ce în ce mai mulți. Va trebui să le actualizați pe măsură ce mergeți, folosind moneda jocului, care poate fi câștigat sau achiziționat. Însuși căpitanul America este actualizabil.

Alte aspecte strategice ale căpitanului America: Soldatul de iarnă include o facilitate de cercetare în care vă puteți echipa echipa și clădirile de sediu, care atunci când vă modernizați vă permit să vă găzduiți mai mulți membri ai echipei.

Căpitan America: Soldatul de iarnă include un mod multiplayer asincron provocator, în care vă puteți alătura unui clan și puteți lupta cu alți jucători. Clasamentele online vă oferă un stimulent pentru a lupta pentru a fi cel mai bun.

A prelua controlul

Controale în Captain America: Winter Solider este bine explicat prin ghidurile interactive din primele două niveluri.

Jocul folosește același sistem de control „ touch -to-move” ca jocul anterior al lui Gameloft, Thor: The Dark World, deși există un joystick pe ecran în colțul ecranului, dacă preferați. Tast-pentru-mișcare este suficient de simplu pentru a ajunge la înțelegere, iar butoanele de atac sunt confortabile de utilizat.

Stil de benzi desenate

Căpitan America: Winter Solider arată fantastic. Captează într-adevăr spiritul benzilor desenate originale , de la culorile strălucitoare ale acțiunii până la textul care apare atunci când lovești pe cineva pentru a anunța un efect sonor („kerrpow”, „thwack”, etc.).

Multe dintre personajele populare din poveștile Captain America apar în joc, inclusiv Black Widow, Falcon, King Cobra și Taskmaster.

Coloana sonoră în plină expansiune se potrivește perfect acțiunii din Captain America: Winter Solider, iar efectele sonore sunt bune. Din păcate, nu există nicio voce care să acționeze în acest joc de super-erou Gameloft și tot dialogul scenelor decupate este bazat pe text.

Un alt super-erou lovit de Gameloft

Captain America: Winter Solider va atrage fanii Marvel de pretutindeni. Este plin de acțiune care implică multe personaje preferate și există o mulțime de vieți în joc pentru a te menține să joci o perioadă.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: