Download Call of Duty: Modern Warfare 2 Wallpaper - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Call of Duty: Modern Warfare 2 Wallpaper
Categorie:
Wallpapere
Specificatii:
Licenta: Gratis | Platforma: Win95/98/98SE/Me/2000/NT/XP/2003/Vista/7
Linkuri Sponsorizate
Descriere:
Al Doilea Razboi Mondial a fost întors pe toate partile în seriile Call of Duty , iar Activision si Infinity Ward trebuiau sa vina cu ceva nou. Acel ceva s-a numit Call of Duty: Modern Warfare, un joc care s-a bucurat de un succes enorm, iar în primavara acestui an a fost votat de catre public, in cadrul premiilor BAFTA, drept jocul anului 2008.

Era de asteptat sa aiba parte de o continuare, mai ales ca aceste cruciade moderne par a nu se mai sfarsi, astfel ca pentru producatorii de jocuri care aleg o astfel de tematica, idelile vin pe teava, autoservite. Asa ca a aparut Call of Duty: Modern Warfare 2, un joc invechit din punct de vedere conceptual, dar care se bazeaza pe modul multiplayer si pe cateva imbunatatiri menite sa ne tina cat mai mult in fotoliul de gaming.

Call of Duty Modern Warfare 2 Wallpaper este o imagine de fundal priectata pentru desktop de catre cei de la Infinity Ward. Observati ca link-urile free download pentru acest wallpaper ofera diferite rezolutii 1024x768, 1600x1200 si 1920x1200.
Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: