Download Call of Duty: Advanced Warfare - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Call of Duty: Advanced Warfare
Categorie:
Jocuri Actiune
Specificatii:
Licenta: Full Version | Platforma: Windows 7
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Call of Duty: Advanced Warfare este intrarea din 2014 în franciza de lungă durată. În timp ce campania pentru un singur jucător este îmbunătățită din Call of Duty: Ghosts, multiplayer rămâne aceeași chiar și cu modificările aduse de Sledgehammer Games.

Un viitor război condus de companii

Complotul din Call of Duty: Advanced Warfare este o poveste de film cu acțiune standard pe care serialul o face atât de bine. Ca fost marin american, vă alăturați Atlas, care este cea mai mare companie militară privată din lume. Funcționând ca operator, vedeți cum funcționează PMC-urile în afara legii. Înarmat cu un exoschelet care îți oferă abilități suplimentare, precum un salt de impuls sau o putere sporită, ai mai multe instrumente pentru a-ți finaliza sarcinile.

Abia când îți dai seama de răul din spatele Atlasului, încerci să pui capăt planurilor de Jonathan Irons , președintele Atlas. Aceasta este campania cu un singur jucător. Este posibil să-l finalizați în șapte-opt ore și prezintă misiuni de piesă set, precum asasinarea unui terorist sau capturarea unui camion care fuge pe podul din Golful San Francisco.

Multiplayer-ul Call of Duty: Advanced Warfare nu se schimbă mult în comparație cu jocurile anterioare. Jocul de bază rămâne același cu adăugarea sistemului Pick 13 pentru încărcările dvs. Arme de recunoscut rămân în jocul în care armele automate domnesc suprem împotriva puștilor împușcate. Puștile de lunetist sunt încă extrem de puternic.

Cu unsprezece tipuri de meciuri , sunt suficiente pentru a vă menține interesul pentru o perioadă decentă de timp. Există, de asemenea, meciuri care dezactivează exoscheletul și se joacă ca jocurile anterioare Call of Duty. În timp ce există unele tipuri de meciuri noi, cum ar fi Uplink , veți găsi majoritatea persoanelor care joacă standardul deathmatch, surprind steagul sau meciurile de dominație.

Dacă sunteți nou la Call of Duty: Advanced Warfare și multiplayer COD, veți găsi un pic dificil să vă atingeți rulmenții. De aceea, Sledgehammer Games a adăugat o școală de luptă pentru începători, unde puteți învăța puțin despre multiplayer. Din păcate chiar nu te învață atât de mult.

Chiar dacă a existat o mulțime de hype în jurul multiplayer-ului îmbunătățit, nu se simte altfel. Există doar mici adăugări care nu schimbă dramatic jocul.

Nimic din normă

Dacă ați mai jucat Call of Duty, atunci Advanced Warfare nu este nimic diferit. Majoritatea controalelor sunt aceleași. Chiar și cu exoscheletul, creșterea impulsului nu este disponibilă în realitate pentru fiecare misiune. Există două tipuri de costume pe care le folosești și înainte de fiecare misiune, jocul îți arată rapid ce abilități poți folosi.

Același control există și adăugarea diferitelor tipuri de grenade înseamnă că veți trece la zbor. Jocul este ușor de ridicat în campania cu un singur jucător, dar adăugarea exoscheletului în multiplayer îți schimbă experiența.

Cea mai mare schimbare și supărare este că jucătorii reclamă deja locuri de campare pe majoritatea hărților, așa că se așteaptă să fie uciși în timpul meciurilor în mod nedrept.

În cele din urmă făcute pentru genul actual

Call of Duty: Advanced Warfare este primul joc din serie care folosește un motor nou. În funcție de ceea ce urmărești, jocul arată uimitor sau doar puțin peste medie . Personajele principale au toate detalii excelente, dar, atât cât Activision l-a împins pe Kevin Spacey ca o parte uriașă a jocului, dialogul și actoria lui nu par întotdeauna realiste.

Sunetul jocului este dramatic mai bun și este cel mai bine jucat cu căști, pentru a putea auzi totul. Vocea care acționează de restul distribuției este excelentă, iar piesele setate în niveluri conțin o mulțime de detalii audio.

Este mai mult Call of Duty

Call of Duty: Advanced Warfare nu reprezintă o schimbare uriașă față de jocurile anterioare. Este cu siguranță o îmbunătățire, dar, deoarece există trei dezvoltatori diferiți care lucrează la titluri Call of Duty, s-ar putea să nu vedeți aceeași calitate anul viitor.

Dacă ești fan, atunci ar trebui să primești jocul pentru că știi la ce să te aștepți. Dacă sunteți nou la serial (ceea ce ar fi ciudat), atunci campania cu un singur jucător este o experiență excelentă pentru filmele de acțiune, dar pregătiți-vă pentru o curbă de învățare înaltă în multiplayer.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: