Download Broken Sword 5 - the Serpent's Curse - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Broken Sword 5 - the Serpent's Curse
Categorie:
Jocuri Aventura
Specificatii:
Licenta: Full Version | Platforma: Windows 8.1 | Versiune: 1.0
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Spada ruptă a revenit! Seria legendară condusă de Charles Cecil de la British Revolution Software, care s-a format în perioada de maxim a genului punct-și-clic în anii 90, a lansat o nouă tranșă. Aceasta este o veste grozavă pentru un joc care respectă pe deplin atmosfera din episoadele timpurii.

O aventură enigmatică într-un Paris idealizat

Această nouă versiune a Broken Sword se întoarce la Paris, care pare din nou să iasă direct din imaginația britanică din spatele seriei. De la început până la sfârșit savurezi plimbându-te pe aceste străzi fermecătoare, amestecându-te cu personaje improbabile, care sunt întotdeauna create cu atenție.

Există câteva adăugiri la personajele recurente din serial, cum ar fi deja legendarul inspector Turnip (care pare modelat deschis pe un fost președinte francez) cu proverbia lui prostie. O normă pentru serial, umorul este prezent și poate fi întotdeauna bazat pe. Dialogul personajului principal și monologurile sunt întotdeauna pretextul schimburilor ingenioase, care conferă jocului aroma sa.

În timp ce complotul jocului te va captiva prin amestecul său delicat de umor și mister, decizia creatorilor de a-și separa jocul în două părți (blestemul șarpelui nu constituie decât jumătate din complot) este foarte enervant. Povestea este incompletă și, din păcate, se oprește după cinci ore, tocmai când începi să ajungi în centrul problemei. O decizie nefericită care ar putea duce la unii fani care așteaptă câteva luni pentru lansarea întregului joc.

O interfață clasică pentru un joc nu foarte dificil

Blestemul șarpelui nu rupe niciun motiv nou în raport cu modelele genului punct-și-clic: mutați mouse-ul peste un obiect pentru a examina sau interacționa cu acesta sau peste un personaj pentru a începe o acoperire. Nu este nimic nou aici, iar inventarul prezintă chiar combinațiile de obiecte imposibile, astfel încât munca noastră este pe jumătate făcută pentru noi. Este păcat de ceea ce este deja un joc atât de scurt, în care lipsa de dificultate este umbrită din fericire de calitatea narațiunii.

Incoerent, să spun cel mai puțin

Când lansați această jumătate a Broken Sword 5, vă va arăta imediat că există o problemă. Seturile sunt generoase (toate desenate manual), iar dublarea este pur și simplu excelentă. Cu toate acestea, modelarea personajelor este insuficientă: modelele 3D se potrivesc cu decorul, iar animația lor este catastrofică, să spunem cel puțin.

Acesta este un glitch vizibil care apare de la scena de deschidere și, din păcate, vă împiedică imersiunea într-un univers, altfel lustruit. La asta se adaugă faptul că peisajul, deși este minunat, suferă de simptomele „de rezoluție scăzută” ale unui joc conceput pentru tablete și uneori apare pixelat pe PC-uri.

Verdictul nostru: întoarcerea unei serii legendare care va încânta fanii


Broken Sword 5 se mândrește cu calități formidabile, începând cu scrierea sa, calitatea dialogului și a personajelor și simțul umorului. Cu toate acestea, suferă de la a fi împărțit în două capitole, precum și de unele imperfecțiuni tehnice care, fără a-și diminua atracția, fac ca aventura să fie puțin mai plăcută.

Fanii seriei nu ar fi așteptat ca acest articol să se prezinte asupra acestui nou episod, dar alții ar putea fi tentați să privească spre jocuri mai inovatoare punct-și-clic cum ar fi rezonanța sau Deponia.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: