Download Brackets - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Brackets
Categorie:
Programe Web
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Un editor de text modern pentru dezvoltatori

Brackets este un editor de text modern, open-source, conceput pentru dezvoltatorii web și dezvoltatorii front-end. Această aplicație simplifică procesul de codificare, permițând codificatorilor să își partajeze munca prin diferite platforme. Este un instrument de dezvoltare ușor, dar puternic, care îmbină instrumentele vizuale în editor, astfel încât să puteți obține ajutorul dorit fără a vă limita procesul creativ.

Interfață curată și ușor de utilizat

Aplicația Brackets a fost proiectată special pentru a lucra în HTML , CSS și JavaScript . Este livrat cu o interfață curată și curată pentru a vă asigura că instrumentele nu vă vor intra în cale. Are o interfață de editare rapidă, care pune codul și instrumentele specifice contextului în loc de a înghesui mediul de codare.

Aplicația are, de asemenea, funcția de Previzualizare Live , o caracteristică foarte utilă, care funcționează direct cu browserul dvs., astfel încât să puteți împinge modificările codului instantaneu . Această caracteristică sincronizează paranteze cu browserul dvs., permițându-vă să sari înainte și înapoi între codul sursă real și vizualizarea browserului.

Dacă doriți să lucrați la CSS care se aplică unui ID specific, puteți face acest lucru folosind paranteze. Trebuie doar să introduceți cursorul mouse-ului în acel ID și să apăsați Command / CTRL + E. Aplicația vă va arăta apoi toți selectorii CSS cu acel ID într-o fereastră inline. În acest fel, puteți lucra codul unul lângă altul fără ferestre.

Parantezele funcționează cu preprocesoare într-un mod nou. Vă permite să utilizați Quick Edit și Live Highlight cu fișierele LESS și SCSS, ușor de a lucra cu ele.

Alte funcții ale aplicației

Brackets este un editor solid care are tot ce ai nevoie atunci când lucrezi cu fișiere și directoare, precum și crearea de noi fișiere. Caracteristicile sale de completare a codului vă permit să asamblați rapid aplicații fără să știți chiar sintaxa exactă. Și dacă aveți nevoie de sintaxă și opțiuni de cod de asistență, opțiunea Editare rapidă vă va oferi ajutor pe parcurs.

Pe lângă faptul că vă oferă un spațiu de lucru simplu pentru sarcinile de codare, aplicația oferă și alte funcții care vă vor ajuta să vă completați cu ușurință treaba. Printre listele de instrumente de încredere pe care le oferă sunt indicii de parametri care includ linting, salt la definiție, actualizări automate de bug-uri și notificări de actualizare direcționate către anumite platforme. Aplicația vine de asemenea cu suporturi de protocol pentru serverul de limbă și suport pentru instrumentare PHP .

Mai mult, aplicația vine cu un cadru de extensie puternic . Are un manager de extensii care vă permite să răsfoiți și să instalați numeroase extensii în funcție de nevoile dvs. Pentru a localiza managerul de extensii, pur și simplu accesați meniul File sau faceți clic pe pictograma din colțul din dreapta sus al interfeței principale.

Brackets este o aplicație făcută de o comunitate de dezvoltatori web. Și având în vedere că este open-source, permite altor utilizatori să efectueze modificări pentru a face și mai bine. De fapt, aplicația își actualizează lunar sistemul pentru a face codificarea mai rapidă și mai ușoară.

Timpul de a face codare

În general, paranteze este un instrument excelent, care este o plăcere de a coda . Capacitățile sale open-source și designul bogat în caracteristici sunt de mare ajutor pentru diverși dezvoltatori de acolo. Aplicația este dotată, de asemenea, cu o interfață prietenoasă cu utilizatorul și diverse opțiuni de extensie pentru a răspunde nevoilor dvs. Singurul dezavantaj real al utilizării aplicației este faptul că instalarea ei poate dura vârste și este posibil să vă testeze răbdarea. Cu toate acestea, după ce treceți peste obstacolul respectiv, veți afla că aplicația este exact ceea ce căutați .

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: