Download Blitz Brigade - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Blitz Brigade
Categorie:
Jocuri RPG
Specificatii:
Licenta: Gratis | Platforma: Windows 10 | Versiune: 1.3.1.13
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Brigada Blitz este un joc cu împușcături de primă acțiune. Preia controlul uneia din cele cinci clase diferite de luptători și încearcă să distrugă toți ceilalți jucători din calea ta sau face echipa cu ei! Jucați-vă cu o gamă foarte bună de arme și bucurați-vă de o grafică colorată.

Violență de desene animate și distractive

Grafica desenată inteligentă și colorată a Blitz Brigade oferă o experiență de joc crocantă. Există peste 100 de arme în ofertă și cu până la 12 jucători care se luptă simultan, acțiunea poate deveni frenetică. Cele 5 clase de personaje disponibile sunt: lunetistul de soldat cu un tir de soldat și fiecare furt din aceste clase are o gamă de arme unică pentru ei înșiși. Un alt plus palpitant la acțiune este capacitatea de a sari într-un vehicul, cum ar fi un tanc sau elicopter și a-ți arunca adversarii în iad! Cu peste 120 de misiuni diferite pe care trebuie să le asumi, există și un spațiu decent pentru un joc de durată.

O experiență de luptă rapidă

Brigada Blitz este un joc captivant de octan înalt, care are o gamă bună de clase unice de stăpânit. Cu atât de multe arme oferite, precum și unele vehicule extrem de distructive, devine distractiv să distrugi pur și simplu toată lumea pe ecran! Numeroasele misiuni unice oferă jucătorilor o bună posibilitate pentru o experiență de lungă durată.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: