Download BlazBlue: Chronophantasma Extend - Descarca PC Telefon Android sau IOS

BlazBlue: Chronophantasma Extend
Categorie:
Jocuri Actiune
Specificatii:
Licenta: Full Version | Platforma: Windows 7
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

În BlazBlue: Chronophantasma Extend, Arc System Works a făcut din nou un joc de luptă 2D fantastic lustruit, umplut cu personaje, moduri și conținut . Povestea laborioasă a anime-ului ar putea înlătura câțiva fani de luptă, dar nu ar trebui, pentru că totul poate fi omis pentru a vă lăsa să vă bucurați de suculentul luptă unu-la-unu care stă cu mâna în picioare cu Street Fighter V și Mortal Kombat X.

Funcție completată

Seria BlazBlue a avut întotdeauna un stil 2D frumos, un ritm fulgerător și o distribuție diversă de personaje. Cu toate acestea, la fel ca în toate jocurile de luptă, a existat o acumulare lentă de povești . În timp ce unii jucători se bucură foarte mult de aceste povești convolute și de distribuție în continuă creștere, alții constată că acesta ajunge în calea acțiunii.

Spre creditul său, BlazBlue: Chronophantasma Extend reușește să- și asculte propriile probleme aici. Deși Modul poveste este cu siguranță un accent - cu literalmente ore de dialog obtuz, impenetrabil, anime - alte moduri ale sale oferă o mulțime de alte modalități de a intra rapid în luptă strălucitoare .

Există o mulțime de moduri de joc care se extind atât pe single cât și pe multiplayer. Noii veniți pot alege să își înceapă călătoria cu oricare dintre tutorialele expansive sau să se bucure de un gust de mărime a poveștii cu Modul Arcade. Veteranii, pe de altă parte, pot sări direct în oricare dintre opțiunile online sau provocări nesfârșite în stilul arenei.

LUPTĂ!

Sunt multe pentru toată lumea. Multitudinea de opțiuni de antrenament începătoare păstorit prin toate cele 28 de personaje pentru a stăpâni - chiar și jucătorii mult timp se pot bucura să descopere cei doi noi luptători Extend. Totul este acoperit, de la elementele de bază până la atacurile de căldură Astrală ale personajului individual. Și odată perfecționate, este timpul să lupți!

Toate acestea, și nici măcar nu am atins încă o luptă uimitoare. Rafinat de cele șase rate ale francizei, BlazBlue: Chronophantasma Extend este strâns și tehnic, fiind totodată un festin vizual al efectelor și al exploziilor . Indiferent dacă alegi (mai mult) pământul Ranga the Bloodedge cu sabia sa masivă, sau blobul amorf Arakune, fiecare intrare explozivă se simte receptivă.

Singurul moment în care este posibil să găsiți o problemă cu lupta este atunci când jucați pe o conexiune slabă . Aici se potrivește cu încetinirea, devenind nesatisfăcătoare pe măsură ce personajele devin încet. Este păcat pentru că, cu o conexiune bună, acțiunea este la fel de lină ca atunci când joci AI sau prieteni la nivel local - sper doar că ai mai mult noroc decât mine găsind adversari cu o conexiune bună.

Ceva pentru toată lumea

Cu condiția de a fi un fan al jocurilor de luptă, BlazBlue: Chronophantasma Extend oferă ceva pentru tine indiferent de nivelul tău . Este un pachet incredibil de complet, care ar trebui să stânjenească proasta ofertă de lansare a Street Fighter V.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: