Download BlackWidow - Descarca PC Telefon Android sau IOS

BlackWidow
Categorie:
Programe Download Managere
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Descărcător de site și sniffer pentru explorare și descărcare de conținut online

BlackWidow este un instrument de internet care vă va permite să îndepliniți diverse funcții, printre care „adulmecarea” unui site web pentru conținut descărcabil, scanarea adreselor de e-mail, crearea hărților site-ului și detectarea erorilor.

Aplicația îndeplinește aceste sarcini printr-un browser încorporat și o serie de filtre. Interfața BlackWidow este medie, dar nu este dificil să-ți găsești drum - găsești site-ul web folosind Browser , setează Filtrele , pornește Scannerul și, după ce ai terminat, investighează rezultatele din Link Erori, e-mailuri, Structura și NetSpy .

În timp ce utilizatorii ocazionali ar putea dori să utilizeze BlackWidow pentru a accesa conținut greu accesibil pe care doresc să îl descarce, este mai mult un instrument adresat dezvoltatorilor care doresc să reflecte site-urile web și să le investigheze amănunțit. Este ușor de utilizat, dar, desigur, aveți nevoie de cunoștințe pentru a interpreta rezultatele.

Dacă sunteți capabil să le descoperiți, veți vedea că BlackWidow are mai multe instrumente utile, printre care posibilitatea de a exporta atât conținutul, cât și structura site-urilor web, o funcție de instantaneu și posibilitatea de a vizualiza codul sursă. Nu este o aplicație șmecheră, dar dacă doriți să accesați partea de jos a unui site web - sau proxy / FTP - BlackWidow este un început excelent.

BlackWidow vă va ajuta să obțineți o vizualizare aprofundată a unui site web, a structurii și a conținutului acestuia.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: