Download Bing4free - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Bing4free
Categorie:
Programe Wallpapere
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Descărcați imagini de fundal din motorul de căutare atractiv Microsoft

Aveți nevoie de o sursă proaspătă de imagini de fundal? Motorul de căutare Bing are zilnic o mulțime de fotografii atractive, iar Bing4Free le va găsi, descărca la setat ca imagine de fundal pentru tine.

Interfața simplă arată imaginile Bing curente, care pot fi setate ca tapet cu un clic dreapta. În setări puteți automatiza rotația imaginilor, cât de des se schimbă și cât de des doriți ca Bing4Free să caute mai multe imagini. Imaginile sunt salvate pe hard disk și puteți specifica folderul destinație.

Problema principală cu Bing4Free sunt imaginile de la Bing - sunt doar 958 x 512 pixeli, ceea ce este prea mic pentru majoritatea monitoarelor desktop. Puteți seta imagini pentru a fi întinse, dar pe un monitor normal calitatea va fi grav compromisă. Cu toate acestea, pentru utilizare pe un netbook sau un laptop mic, imaginile vor arăta grozav și veți colecta o bibliotecă uriașă de imagini grozave pentru tapetul dvs. în cel mai scurt timp.

Această mică aplicație funcționează excelent și este potrivit în special pentru netbook-uri, datorii la dimensiunile reduse ale fundalului Bing.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: