Download Bill2's Process Manager 3.4.2.1 - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Bill2's Process Manager 3.4.2.1
Categorie:
Programe Analiza si Optimizare
Specificatii:
Licenta: Gratis | Platforma: Win2000/XP/Vista/7/8
Linkuri Sponsorizate
Descriere:
Sunt genul de persoana care prefera sa mentina functionarea Windows-ului sub control si probabil acesta este unul din motivele pentru care am întotdeauna instalate în calculator tot felul de programe pentru gestionarea si monitorizarea serviciilor, aplicatiilor si proceselor. Unul din cele mai bune programe de acest gen si de care nu ma voi despartii curând este si Bill2’s Process Manager; programul despre care va voi vorbi pe scurt, în continuare.

Indiferent de sistemul de operare folosit, acest program ne permite sa modificam caracteristicile de care trebuie sa tina cont fiecare proces în parte în timpul executiei sale -prioritate, consum maxim de memorie, etc.- în scopul obtinerii unui sistem echilibrat din toate punctele de vedere.

Spre diferenta de similarul sau inclus în sistemele de operare Windows, Bill2’s Process Manager este capabil sa memoreze noi profile astfel încât în momentul în care am realizat schimbari asupra prioritatii unui proces sau seriviciu, acestea vor fi respectate atât timp cât programul va ramâne instalat în calculator, indiferent daca Windows-ul a fost stins, restartat sau programul în cauza dezinstalat si reinstalat.
Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: