Download Bejeweled Blitz - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Bejeweled Blitz
Categorie:
Jocuri Logice
Specificatii:
Licenta: Trial version | Platforma: Windows 7 | Versiune: 1.0.6.4034
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Bejeweled Blitz este o versiune frenetică, rapidă a clasicului joc de puzzle de potrivire a PopCap, care te obligă să te gândești rapid la acumularea de multiplicatori uriași înainte de expirarea timpului. Online extrem de popular, a ajuns acum cu grafică HD flashy pentru computer

Conceptul central al lui Bejeweled Blitz este că fiecare joc durează doar 60 de secunde . Asta e! Nu există alte moduri și nu există niveluri următoare pentru a vă continua. Tot ce aveți sunt scorurile mari și dorința de a repeta runde bune. În această versiune rapidă, nu trebuie să aștepți după ce faci o mișcare. Acest lucru schimbă destul de mult strategia și înseamnă că jucătorii trebuie să se adapteze într-adevăr pentru a vedea posibile combosuri și linii Bejeweled Blitz într-adevăr rapid. Conectați o linie de mai mult de trei bijuterii și veți primi un power-up, care vă poate oferi multiplicatori de scoruri enorme.

În timp ce Bejeweled se simte întotdeauna ușor bazat pe întâmplare - modul în care bijuteriile intră în joc - nu se poate nega faptul că atunci când ajungi în zonă și începi să obții combinații rulante, Bejeweled Blitz te face să îți dorești mai mult. Limita de timp lungă înseamnă că, din păcate, veți crede întotdeauna că puteți face un alt joc!

Celălalt motiv pentru a deveni dependent de Bejeweled Blitz este aspectul social. Poate fi redat prin Facebook Connect, ceea ce înseamnă că prietenii tăi vor putea să vadă scorurile tale și să concureze dacă doresc. Rezultatele sunt publicate pe tabloul de bord Bejeweled Blitz, care este resetat în fiecare săptămână, permițând începerea unei alte runde de competiție. Poate fi foarte greu să nu mai joci!

Această versiune pentru desktop pentru PC a Bejeweled Blitz arată și sună excelent și poate fi redată în modul ecran complet, ceea ce reprezintă un avantaj atractiv față de versiunea Flash.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: