Download Beerwin´s PlainHTML - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Beerwin´s PlainHTML
Categorie:
Programe Diverse Internet
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Editor HTML cu o mulțime de instrumente utile

Dacă sunteți unul dintre codificatorii școlii vechi, cărora îi place să construiască pagini web în mod tradițional, probabil că veți scoate multe din acest instrument. Acest editor non-WYSIWYG HTML / PHP vă ajută dacă aveți nevoie de o editare XML (cod, nu conținut), deoarece PlainHtml vă va ajuta prin evidențierea sintaxei.

Programul include instrumente de comandă, blocuri preprogramate, funcții de previsualizare pentru a previzualiza evoluțiile, instrumente CGI / PHP / HTML și ajută la crearea de tabele și note de etichete și bare de navigare.

La fel ca un editor HTML convențional, PlainHTML vă permite, de asemenea, să modificați atributele lanțurilor de caractere (surse, culori, dimensiuni etc.) și să adăugați conexiuni, imagini și alte obiecte cu o simplă selecție.

Acesta este un editor complet și solid, care poate aduce cu adevărat tot ce este mai bun în abilitățile dvs. HTML sau cel puțin să grăbească timpul de dezvoltare.

Singurul dezavantaj major este că, pentru cei care nu sunt familiarizați cu HTML, există foarte puțin pentru a vă ajuta să vă lansați și să executați cu programul.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: