Download BeamNG.drive - Descarca PC Telefon Android sau IOS

BeamNG.drive
Categorie:
Jocuri Masini
Specificatii:
Licenta: Full Version | Platforma: Windows 7 | Versiune: Preview beta
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

BeamNG.drive este un joc care vă permite jucătorului să creați ștergeți și modificați mașini și nenumărate alte obiecte. Începeți o mașină și conduceți un pic

Realizați unul nou cu o lucrare mai bună de vopsea

Trage un tun la mașina care trece prin ea. Este un sandbox fantastic cu multe hărți și chiar mai multe opțiuni. Atâta timp cât nu speri să te plimbi prin BeamNG.drive oferă atât de multe lucruri de făcut.

Nu ar trebui să te confunde

BeamNG.drive simulează fiecare parte a vehiculelor pe care le conduci de la fiecare anvelopă la radiator la motoare. Acest lucru înseamnă că coliziunile fac forme realiste de deteriorare a acestor vehicule și interacționează cu „corpurile” altor obiecte (cum ar fi manechinele de testare a accidentelor) în moduri interesante. Datorită tuturor acestor detalii, BeamNG nu este un joc complet stabil. În loc să se prăbușească constant jocul este uneori forțat să detecteze o instabilitate și să reseteze toate obiectele existente la pozițiile lor de pornire. Dar glitches-urile sunt amuzante și resetarea este rapidă: se poate argumenta că este motivul pentru a juca jocul.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: