Download BB Flashback Express - Descarca PC Telefon Android sau IOS

BB Flashback Express
Categorie:
Programe Captura Ecran
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Înregistrare gratuită pe ecran pentru a crea demo-uri și tutoriale excelente

BB Flashback Express este o aplicație de înregistrare a ecranului multifuncțională super-eficientă.

Înregistrare simplă - dar detaliată -

Înregistrarea ecranului cu BB Flashback Express este foarte ușoară. Programul oferă un meniu simplu, unde puteți alege între crearea unei înregistrări sau deschiderea unui videoclip existent. Dacă alegeți să înregistrați, BB Flashback Express vă va parcurge printr- un asistent pas cu pas pentru a configura toate setările necesare: calitate video, sursă de sunet, zona de înregistrare ... poate chiar să înregistreze imagini de pe camera dvs. web și are suport pentru mai multe monitorizări configurații .

Editarea capturilor tale

După terminarea înregistrării, aveți două opțiuni - îl puteți deschide fie în playerul BB Flashback Express, fie îl puteți exporta în video flash sau .AVI. Jucătorul BB Flashback Express este livrat cu aparatul de înregistrare și vă va permite să efectuați unele modificări de bază ale înregistrării dvs. - cum ar fi posibilitatea de a aplica efecte, de a modifica sunetul și de a încărca videoclipul într-o varietate de servicii online.

Aici BB Flashback Express pierde câteva puncte. Funcționalitatea de înregistrare a ecranului este excelentă , dar playerul pare limitat în domeniul său de aplicare . Deși pare un editor video, nu puteți efectua modificări, cum ar fi tăierea sau ștergerea părților din videoclip. Totuși, doar ca o aplicație de captare a ecranului, BB Flashback Express este un software excelent.

BB Flashback Express este o aplicație excelentă care vă oferă opțiuni detaliate pentru înregistrarea ecranului. Totuși, la editare nu este atât de fierbinte!

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: