Download Ballville: The Beginning - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Ballville: The Beginning
Categorie:
Jocuri Logice
Specificatii:
Licenta: Trial version | Platforma: Windows Vista
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Ballville: The Beginning este un joc de puzzle pentru copii pentru Windows PC.

De la creatorii jocurilor precum Dora Saves the Crystal Kingdom și alte titluri de Big Fish Games, vine Ballville: The Beginning.

Jocul are o poveste distractivă , care implică mici creaturi drăguțe numite orbe care zboară prin spațiu. În scena de deschidere, pe care puteți opta să o săriți dacă preferați, nava spațială pe care orbezii călătoresc în meteoriile de lovituri și ajunge să se prăbușească pe o planetă necunoscută, necunoscută.

Cu ajutorul tău, poți construi un oraș cu totul nou pentru orbezi în Ballville: The Beginning. Faceți acest lucru rezolvând o varietate de puzzle-uri diferite pentru a trece la niveluri superioare. Există niveluri de obiecte ascunse interactive , în care vi se oferă sarcina de a găsi obiecte dintr-o listă, precum și jocuri potrivite și multe altele.

Graficele din Ballville: The Beginning nu sunt despre ce scrie acasă, iar nivelurile pot fi plictisitoare pentru copiii mai mari. Copiii mai tineri vor fi probabil încântați de imaginile colorate și povestea ușoară.

Ballville: The Beginning este un joc distractiv pentru copiii mai mici, care îi va ține ocupat cu puzzle-uri ore întregi.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: