Download AviTools - Descarca PC Telefon Android sau IOS

AviTools
Categorie:
Programe Captura Ecran
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Capturați capturi de ecran în AVI

Întrucât formatul AVI este unul dintre cele mai ușor de editat, este popular pentru persoanele care creează prezentări, tutoriale video și alte filme instructive.

Deși nu este foarte des că obțineți un instrument de captare a ecranului care captează de fapt video în acest format. AviTools constă din două programe - AviRecorder pentru a capta activitatea ecranului în videoclipurile AVI și AviBuilder pentru a genera imagini statice din astfel de fișiere. Puteți înregistra absolut tot ce se întâmplă pe desktop și puteți reduce dimensiunea fișierului oarecum reducând frecvența de eșantionare (deși pierdeți și un pic de calitate video). Există trei moduri diferite de înregistrare - întregul desktop care va înregistra orice lucru pe întregul desktop; Fereastră care vă permite să alegeți o fereastră de pe desktop sau dreptunghi, care vă permite să desenați un dreptunghi pe desktop care va defini regiunea de înregistrare. Pur și simplu mutați cursorul mouse-ului într-un colț al dreptunghiului dorit, apăsați butonul stânga al mouse-ului și trageți mouse-ul în colțul opus al dreptunghiului. Eliberați butonul mouse-ului acolo. AviBuilder funcționează într-un mod simplu de utilizat - selectați pur și simplu imaginile pe care doriți să le utilizați pe cronologie, rezoluția pe care doriți să le salvați și rata de eșantionare.

Dacă faceți un tutorial video sau aveți nevoie de capturile de ecran în format AVI, acesta este cel mai rapid mod de a face acest lucru.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: