Download Avencast: Rise of the Mage - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Categorie:
Jocuri RPG
Specificatii:
Licenta: Demo | Platforma: Windows XP/Vista/7/8
Linkuri Sponsorizate
Descriere:
Vrei sa faci parte din povestea unui baiat care se pregateste intr-o academie sa devina cel mai bun mag din lume?

Atunci Avencast: Rise of the Mage este jocul pe care trebuie sa-l incerci. Si nu, numele lui nu este Harry Potter de la Academie Hogwarts. In ciuda oricaror asemanari initiale, Avencast este un joc destul de diferit, mai mult in stilul MMORPG-urilor clasice precum Diablo sau Neverwinter Nights. La fel ca acestea, Avencast combina un stil de aventura RPG cu lupte de actiune in timp real.

Acest lucru inseamna ca va trebui sa fii destul de rapid in lupte impotriva tuturor tipurilor de creaturi supranaturale, dar de asemenea va trebui sa-ti pui si creierul la incercare pentru a rezolva o gramada de puzzle-uri si ghicitori, care iti vor permite accesul la noi sectiuni din joc. De asemenea exista o multime de arme si vraji noi pentru a imbunatati caracterul tau in timpul jocului. Din pacate numarul de niveluri disponibile in varianta demo este destul de mic pentru a experimenta jocul la adevarata sa putere, dar cel putin macar obtinem o bucatica din ea.

Avencast: Rise of the Mage are o grafica extrem de detaliata si o perspectiva a camerei ce poate fi ajutata cu ajutorul mouse-ului. De asemenea exista trei moduri diferite de a controla personajele tale, lucru ce te face sa te simti cat mai confortabil.
Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: