Download Autodesk Pixlr - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Autodesk Pixlr
Categorie:
Programe Diverse Grafica
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Filtre, efecte și autocolante pentru editare foto de înaltă calitate

Autodesk Pixlr pentru Windows este un excelent editor foto gratuit care vă permite să aplicați cu ușurință filtre, efecte și modificări la imaginile dvs. Este foarte util pentru editarea fotografiilor fără a fi nevoie de un expert.

Tot ceea ce ai nevoie pentru editare foto de bază

Autodesk Pixlr este ideal pentru editarea fotografiilor în foarte puțin timp. Oferă instrumentele necesare de editare a fotografiilor, permițându-vă să modificați fotografiile în cel mai scurt timp . Are tot ce ai nevoie pentru a face lucrări de bază de editare a fotografiilor, inclusiv adăugarea de text, chenare, efecte și filtre. De asemenea, puteți elimina ochi roșii, puteți schimba rezoluția, culoarea, contrastul, forma și luminozitatea fotografiei, împreună cu multe alte efecte.

Pentru a vă anima fotografiile, aveți și opțiunea de a adăuga autocolante originale .

Indiferent de tehnica de editare foto pe care doriți să o încercați, Pixlr o va face în cel mai simplu și vizual mod posibil.

În cele din urmă, Autodesk Pixlr pentru Windows vă permite să vă salvați imaginile editate în format PNG, JPEG, BMP sau TIFF și să le puteți împărtăși pe Facebook sau Twitter .

Un spațiu de lucru mare și meniuri dinamice

Interfața Autodesk Pixlr se caracterizează prin excelentă utilizare. Spațiul de lucru este foarte mare, iar caracteristicile de editare (rapid, rafinare, efect, suprapunere, margine, stilizare, autocolante și tip) sunt organizate pe partea stângă a ecranului.

Meniurile sunt destul de dinamice. Pur și simplu faceți clic pe una dintre ele pentru a o extinde și pentru a trage diferite opțiuni și previzualizări. Veți putea vedea toate efectele și filtrele disponibile în categoria selectată.

Editare foto de calitate

Autodesk Pixlr pentru Windows facilitează editarea fotografiilor pentru toată lumea.

Facilitatea extraordinară de utilizare a interfeței sale o face ideală pentru utilizatori mai puțin experimentați și, cu o gamă largă de filtre și efecte la dispoziția dvs., puteți obține rapid și fără rezultate de înaltă calitate .

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: