Download Audacious - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Audacious
Categorie:
Programe Diverse Audio
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Un player audio cu sursă deschisă

Audacious este un player audio gratuit, open source pentru calculatoarele Windows.

Dacă te-ai săturat să te descurci cu toți jucătorii audio cu nume mari precum iTunes, Audacious ar putea fi doar o opțiune bună pentru a încerca.

Unul dintre lucrurile frumoase despre Audacious este că este destul de ușor, ceea ce înseamnă că nu va fura resursele computerului de la alte sarcini. Are o caracteristică convenabilă de drag and drop pentru organizarea de folder și melodii, precum și o funcție de căutare ușor de utilizat. La fel ca în cazul iTunes, puteți, de asemenea, să vă creați și să editați propriile liste de redare personalizate .

Dacă sunteți mai preocupat de sunetul experienței dvs. de ascultare a muzicii, Audacious vă permite să reglați setările sunetului. De asemenea, puteți modifica aspectul lui Audacious cu piei clasice Winamp , cu care este compatibil. Plugin-urile suplimentare vă vor permite să faceți orice, de la preluarea versurilor melodiei până la setarea unei alarme cronometrate la care să vă treziți.

Audacious nu aduce nimic nou la masă, dar este o alternativă bună pentru cei care nu doresc să se ocupe de funcțiile suplimentare ale iTunes care nu sunt necesare pentru a asculta de fapt biblioteca lor de muzică.

Cu o interfață ușor de navigat, Audacious este un player audio drăguț și fără efect pentru PC-urile Windows.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: