Download Atomic Mail Verifier - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Atomic Mail Verifier
Categorie:
Programe Email
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Verificați milioane de adrese de e-mail într-adevăr rapid

Dacă conduci o afacere web și colectezi informații despre utilizatorii tăi prin intermediul formularelor online, vei ști cât de enervantă poate fi problema adreselor de e-mail false sau nevalide.

Verificatorul de poștă atomic este conceput pentru a oferi un mod rapid și de încredere de a verifica dacă toate adresele dintr-o bază de date sau un depozit de e-mail duc de fapt undeva.
Acest lucru vă poate salva o mulțime de probleme atunci când veniți să trimiteți mesaje de poștă, deoarece înseamnă că nu continuați să primiți mesaje anunțate și puteți fi sigur că toată corespondența dvs. atinge cuiva celălalt capăt.

Deși nu este cea mai elegantă aplicație pe care am încercat-o, Atomic Mail Verifier este cu siguranță extrem de funcțional. Importați doar fișierul de poștă pentru a încărca toate adresele în fereastra principală.
Acum, puteți verifica adresele selectând unul dintre cele trei modele de verificare din fila „Verificați”: prin sintaxă, domeniu sau adresă de e-mail.
Programul va face rapid ping-ul adreselor pentru a afla dacă există sau nu și le va evidenția în roșu sau verde, în funcție de rezultat.
Există câteva setări de conexiune cu care te poți juca, dar le-am găsit destul de inaccesibile și nu prea ai explicații despre ce fac toate.
De asemenea, unele dintre celelalte aspecte ale interfeței sunt cam incomode. de exemplu, nu am putut găsi o modalitate de a șterge mai multe adrese din fereastra principală simultan.

În ciuda GUI-ului său destul de incomod, Atomic Mail Verifier oferă o modalitate destul de fiabilă de validare a adreselor de e-mail dintr-o bază de date.

Integrare cu Atomic Verifier Online Unele mici erori au fost remediate

Schimbări

Integrare cu Atomic Verifier Online Unele mici erori au fost remediate
Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: