Download AstroGrav 1.6.1 - Descarca PC Telefon Android sau IOS

AstroGrav 1.6.1
Categorie:
Programe Astronomie
Specificatii:
Licenta: Trial version | Platforma: Win98/98SE/Me/2000/XP/Vista
Linkuri Sponsorizate
Descriere:
AstroGrav este un program software de astronomie, care va permite sa simuleze modul in care obiectele astronomice muta si de a interactiona sub forta de gravitatie. Dispune de superbe grafica 3D interactive care va permit sa se deplaseze in jurul intr-un sistem astronomic multe-corp, in timp ce vizionati modul in care evolueaza cu trecerea timpului. O mare varietate de fisiere esantion sunt prevazute, inclusiv sistemul solar, misiune spatiu, si sisteme abstracte, si acestea va permite sa experimentati cu software-ul astronomiei, fara a fi nevoie sa introduceti date proprii.

Facilitati complete de editare va permite sa creati fie dvs. sistemele proprii astronomice, sau pentru a modifica pe cele existente, si va ofera un domeniu de aplicare aproape nelimitate pentru experimentare si investigare. AstroGrav calculeaza modul în care obiectele astronomice muta in conformitate cu legea lui Newton a gravitatiei, si afiseaza rezultatele în care acestea sunt calculate astfel încât sa puteti viziona sistemul evolua ca intr-un film.

AstroGrav este foarte precis, calculeaza dinamic orbitele ca un sistem evolueaza, se ocupa în mod corect cu coliziuni obiect, si pot face fata simultan cu obiecte pe termenele diferite. AstroGrav este disponibil atat pentru Windows si Mac, vine cu o documentatie tutorial si completa, si puteti descarca un complet functional versiune de incercare 15 zile pentru evaluare.
Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: