Download Assassin's Creed Odyssey - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Assassin's Creed Odyssey
Categorie:
Jocuri Actiune
Specificatii:
Licenta: Full Version | Platforma: Windows 7 | Versiune: 1.0
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Assassin's Creed Odyssey este o tranzacție din extrem de populară serie de jocuri Assassin's Creed. În timp ce seria este renumită pentru acțiunea sa, această tranzacție promite să fie și mai rapidă și mai frenetică ca niciodată.

Devenind asasinul perfect

Acțiunea lui Assassin’s Creed Odyssey are loc în Grecia Antică, care se dovedește a fi fundalul perfect pentru grafica uimitoare. Cu toate acestea, acest joc dovedește rapid că este mult mai mult decât o simplă față. Jocul se mândrește cu o hartă a lumii deschise care permite jucătorilor să exploreze în voie, în timp ce jucătorii au șansa de a controla opțiunile de dialog, astfel încât să aibă mai multă contribuție în modul în care personajele interacționează între și chiar în timpul scenelor de luptă, care, ca întotdeauna, ambalează destul de un pumn și oferă jucătorilor o mulțime de activități datorită setului de îndemânare mare al lui Assassin.

În urma Crezului

Oricine este un fan al serialului Assassin's Creed ar trebui să se asigure că aruncă o privire spre Assassin's Creed Odyssey. În timp ce elementul RPG al jocului a fost redus în mod semnificativ în această tranșă, jocul reușește să rămână fidel serialului și oferă o mulțime de acțiuni rapide pentru a menține jucătorii să revină mai mult.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: