Download Assassin's Creed IV: Black Flag - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Assassin's Creed IV: Black Flag
Categorie:
Jocuri Aventura
Specificatii:
Licenta: Full Version | Platforma: Windows 8
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Assassin’s Creed IV: Black Flag este un joc de aventură de acțiune din a treia persoană în care îl joci pe Edward Kenway , un pirat fără lege transformat asasin într-o aventură palpitantă care te va transporta în Marea Caraibelor în epoca de aur a piraților.

Afară cu vechiul, cu noul

Edward Kenway este bunicul lui Connor - protagonistul de la Assassin's Creed III - iar acest nou capitol preced cronologic evenimentele ultimului joc. Pornind Assassin’s Creed IV: Black Flag ca un pirat scăzut, îi urmăm progresul, prin aventuri care îl vor duce din Cuba în Florida și care îl vor conduce să străbată cărări cu unii dintre cei mai importanți pirați din istorie.
n

Assassin's Creed IV: Black Flag a fost injectat cu o doză sănătoasă de îmbunătățiri ale modurilor sale de infiltrare. La fel ca în prima versiune, zonele cu vegetație densă permit eroului nostru să observe și să-și ia țintele prin surprindere completă. Edward este, de asemenea, capabil să aprindă butoaiele cu pulbere pentru a distrage paznicii. Corsarul poate chiar marca inamicii cu Eagle Vision și vedea prin ziduri. Noile caracteristici care ajută la facilitarea infiltrării fac aceste secțiuni mult mai puțin pretențioase și mai plăcute decât înainte.

Dar fanii de acțiune se pot asigura. Edward stăpânește perfect lupta cu două săbii și nu ezită să-și tragă armele pentru a scurta duelurile pe care altfel le-ar trage. În ciuda unui sistem de blocuri și contramăsuri defensive similare seriei Arkham, apăsarea frenetică a butonului de atac va depăși majoritatea inamicilor din Assassin's Creed IV: Black Flag. Deși poate nu se remarcă pentru complexitatea sa, lupta din Assassin’s Creed IV: Black Flag este renumită pentru personajele sale ultra-rapide și distractive - sunt cu adevărat explozive. Păcat că pot fi un pic repetitivi, iar inteligența artificială poate fi uneori temperamentală, ceea ce nu poate distruge ocazional experiența.

În afară de misiunile de campanie cu un singur jucător, Assassin’s Creed IV: Black Flag este plin de misiuni laterale pe care Edward le poate face între asasinate. Este imposibil să te plictisești! Fie pe uscat, fie în marea liberă, fiecare colț al hărții de joc ascunde o misiune secretă sau secundară. Vânătoare de rechini, asasinate contractuale, dame, taverne și hărți de comori ... Assassin's Creed IV: Black Flag este cu adevărat visul unui jucător devenit realitate.

Dar navigarea este cea care rămâne piesa centrală a lui Assassin’s Creed IV: Black Flag. La bordul Jackdaw, Edward se va muta din insulă pe insulă, jucându-și viața de pirat. Veți putea îmbunătăți și personaliza nava cu tunuri suplimentare, cu pânze mai rapide sau cu arme noi. De asemenea, la cârma Jackdaw veți obține un sentiment mai bun al libertății care face Assassin’s Creed IV: Black Flag atât de special. Puteți să navigați la vânătoare de balene, s-ar putea să vă împiedicați de comori sau să urcați într-un galeon spaniol - totul fără a întâlni un singur ecran de încărcare.

O experiență minunată de joc

Dar Assassin's Creed IV: Black Flag nu este doar o simulare de navigație. Jocul are mari libertăți cu realitatea pentru a oferi o experiență de joc care este atât plăcută, cât și imediat răsplătitoare.

Puteți controla cu ușurință direcția de foc a tunului dvs. și un eveniment de timp rapid vă va permite chiar să vă concentrați focul pe cel mai vulnerabil punct al navei pe care o atacați. După ce ați provocat suficiente daune, pur și simplu apăsați un buton pentru a urca la bordul navei. Viața unui pirat nu a fost niciodată mai ușoară!

Carte poștală perfectă

Nu mai sunt peisaje nordice nordice! Assassin's Creed IV: Black Flag este o explozie de culoare. Adăugați la asta mediile faunei sălbatice, flora detaliată și veți primi un joc care arată la fel de frumos ca o carte poștală. Misiunile jocului sunt împărțite între orașe (Havana, Kingston și Nassau), iar mediile forestiere sunt favorabile unei alergări libere, care amintește de Assassin's Creed III.

Alungat!

Assassin's Creed IV: Black Flag este mai mult un mare parc de distracții pentru copii (mari) decât o reconstrucție istorică sau un joc de simulare a piraților. Nu există un context politico-cultural greoi, ci doar o acțiune explozivă din start-go și un grad de libertate niciodată văzut în saga ...

Assassin’s Creed IV: Black Flag condensa „cel mai bun” al seriei într-un fel de maelstrom de acțiune, apropieri istorice și peisaje de vis. Dar ceea ce Assassin’s Creed pierde în profunzime și complexitate, înseamnă mai mult decât compensează varietatea, sentimentul de libertate și aspectul distractiv, unic al jocului. Cu adevărat mare divertisment.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: