Download Asphalt Xtreme - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Asphalt Xtreme
Categorie:
Jocuri Masini
Specificatii:
Licenta: Gratis | Platforma: Windows 10 | Versiune: 1.0.1.0
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Asphalt Xtreme este un joc de curse care este pus la cale în totalitate. Mediile sunt o gamă interesantă de dunele de nisip canioane stâncoase și cursuri noroioase, toate pentru a fi stăpânite într-o varietate de vehicule off-road.

Cursă în jurul lumii și evită drumurile

Locațiile oferite în Asphalt Xtreme sunt exotice și variate. Asumați-vă provocarea junglelor thailandeze sau a ghețarilor arctici în căutarea dvs. pentru primul loc. Pentru a vă ajuta să obțineți acest lucru, există vehicule de marcă efective pentru care vă aflați la volan. Clasici americani, cum ar fi Ford Jeep Dodge și Chevrolet, sunt producătorii de autocamioane musculare și SUV-uri care sunt disponibile pentru a face cursa. Există, de asemenea, un mod multiplayer în timp real, unde puteți merge cu capul în cap în cursele provocatoare cu oamenii. din toată lumea.

O mulțime de domenii pentru curse pe termen lung

Cu peste 400 de evenimente, 500 de provocări și 5 moduri de joc Asphalt Xtreme oferă cu siguranță un joc de curse de lungă durată. Schimbarea peisajelor din numeroasele curse de drumuri și trasee de pe piață este destul de revigorantă și incredibil de distractivă. Utilizarea de mărci autentice de vehicule este, de asemenea, o caracteristică cheie a acestui joc și unul care este destinat să fie popular în rândul fanilor acestor producători de mașini.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: