Download Asphalt 9: Legends - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Asphalt 9: Legends
Categorie:
Jocuri Masini
Specificatii:
Licenta: Gratis | Platforma: Windows 10 | Versiune: Depinde de Dispozitiv
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Asphalt 9: Legends este un joc de curse rapid și plin de furie, care pune jucătorii la volanul unora dintre cele mai impresionante mașini sport din jur. Cu mai mult de cincizeci de mașini diferite pentru a colecta și piese situate în șaptezeci de locații din întreaga lume, jocul promite o mulțime de distracție rotitoare.

Pune-ți motorul în funcțiune

Jucătorii care optează pentru Modul de carieră al Asfaltului 9: Legendele vor avea șansa să își croiască drumul prin rânduri pentru a deveni unul dintre cei mai buni șoferi de mașini de curse din lume. Există opt sute de curse interesante pentru a finaliza întins pe șaizeci de sezoane. Cu toate acestea, lipsa unui mod multiplayer este de natură să dezamăgească persoanele care caută un joc pe care să îl poată juca cu prietenii lor.

Ai nevoie de viteză?

Pasionații de jocuri de curse care caută o nouă provocare sunt siguri că se vor distra foarte mult jucând acest joc. Cu toate acestea, la fel ca majoritatea jocurilor gratuite de acest tip Asphalt 9: Legends este susținut de reclame, care pot fi destul de iritante după un timp și pentru a folosi la maxim caracteristicile cool, utilizatorii vor trebui să efectueze o serie de achiziții în aplicație.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: