Download Arma 3 - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Arma 3
Categorie:
Jocuri Actiune
Specificatii:
Licenta: Full Version | Platforma: Windows 7 | Versiune: 2016
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Arma 3 este un shooter masiv de sandbox, cu accent pe munca în echipă și momentele create de utilizatori. Jucătorul multiplayer este adevăratul obiectiv al jocului, echipele hiperrealiste de jucători comunicând pe distanțe mari pentru a învinge alte echipe cu arme și vehicule.

Operații militare

O experiență multiplayer ca niciun altul, Arma 3 joacă într-un mod mai tensionat și strategic decât alte titluri similare. Jucătorii se pot alătura unui număr mare de moduri de joc cu obiective diferite, dar toate păstrând nucleul muncii în echipă și precizia. Formați o echipă de jucători, luați poziții și obiective și întreceți-vă adversarii. De la lansarea sa de peste trei ani, Arma 3 a rămas unul dintre cele mai populare jocuri multiplayer și cu un motiv întemeiat. Posibilitatea de a crea conținut cu produsul de bază a dus la modificarea Day Z pentru a deveni suficient de popular pentru a garanta propria versiune. Noile stiluri de joc și hărți sunt publicate în mod constant gratuit prin baza de fan dedicată.

Perfecțiune modernă

Arma 3 nu este pentru toată lumea. Cineva familiar COD sau câmpul de luptă se va simți pierdut în fața comunicării prin radio și a transmiterii coordonatelor înapoi la un elicopter la bază. Acțiunea este rezolvată prin planificare, mai degrabă decât pur și simplu aruncată întâmplător. Pentru cei dornici să asculte și să învețe, vor găsi totuși un joc cu repetabilitate nesfârșită. Un clasic modern.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: